Cele mai citite
 


Starea de sănătate a prinţului Friso continuă să fie critică
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea de sănătate a prinţului Johan Friso nu s-a schimbat, este stabilă şi continuă să fie critică, după ce acesta a fost surprins vineri de o avalanşă în Austria, a semnalat, duminică, Casa Regală, potrivit EFE.
'Sănătatea alteţei sale regale prinţul Friso este aceeaşi: stabilă, dar nu în afara pericolului', a semnalat serviciul de informaţii al Casei Regale (RVD) olandeze.

Regina Beatrix şi prinţesa Mabel, soţia prinţului Friso, l-au vizitat din nou, duminică, pe prinţul de Orania-Nassau, potrivit agenţiei olandeze ANP.

Prinţul, în vârstă de 43 de ani, se află la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Universitar din Innsbruck, după ce a fost surprins de o avalanşă în timp ce schia în localitatea Lech.

Echipa de medici care se ocupă de prinţul Friso a cerut sâmbătă să se limiteze numărul vizitelor.

Potrivit ANP, moştenitorul tronului olandez, Willem-Alexander, soţia sa, Maxima, şi al treilea frate, Constantin, i-au dus pe copii lor şi pe cele două fiice ale prinţului Friso în staţiunea de schi.

Numai regina Beatrix, Mabel şi prinţesa Laurentien - soţia lui Constantin - au rămas la hotel în Lech.

În Austria s-a aflat că nu au fost afectate organe interne ale prinţului, dar există riscul unor leziuni cerebrale, din cauza lipsei de oxigen timp de 20 de minute, potrivit site-ului radioteleviziunii austriece ORF, care citează surse medicale.

ORF a dezminţit zvonurile potrivit cărora Friso ar fi suferit un traumatism craneocerebral şi a explicat că trebuie să se aştepte între trei şi patru zile pentru a se putea stabili un diagnostic exact.AGERPRES/(Pepa Siţa)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă) Austria: Starea de sănătate a lui Teo Trandafir s-a ameliorat Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Starea de sănătate a pacientei Teo Trandafir s-a 'îmbunătăţit', a anunţat, într-un nou buletin medical, colectivul interdisciplinar medical de la Allgemeines Krankenhaus der Stadt Wien (AKH).
Starea lui Şerban Huidu este în continuare stabilă, confirmă oficiali ai spitalului din Innsbruck Starea de sănătate a lui Şerban Huidu 'este stabilă' şi realizatorul TV se află în continuare la secţia de Terapie Intensivă a Clinicii Universitare de Neurologie, în comă indusă, a declarat, joi, pentru AGERPRES, Johannes Schwamberger, purtătorul de cuvânt pentru relaţia cu presa al spitalului universitar...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Andrei Tinu se află la Terapie Intensivă Andrei Tinu, fiul regretatului om de presă Dumitru Tinu, a fost operat şi se află în prezent la Secţia de Terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca şi este stabil, a declarat, luni, pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
Zece pacienţi, la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi La secţia de terapie intensivă a Spitalului de Arşi sunt internate, în prezent, zece persoane rănite în incendiul de la clubul Colectiv, starea lor este stabilă, însă două au o situaţie mai delicată, a precizat, vineri, directorul medical Cristian Niţescu.
Dr. Dorel Săndesc: Spitalul Judeţean de la Timişoara, principalul furnizor de organe prelevate din ţară (interviu) Timişoara, 3 mar /Agerpres/ - Prof. univ. dr. Dorel Săndesc, şeful Clinicii de Anestezie, Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţe Timişoara, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care spune că numărul record de prelevări de organe care se efectuează în acest...