Cele mai citite
 


UPDATE Persoanele rănite în explozia de la Sighetu Marmaţiei aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti
luni, 20 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cele şase persoane grav rănite în explozia produsă în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au fost aduse la Bucureşti cu o aeronavă militară.
Cornel Băbuţ, purtătorul de cuvânt al ISU Maramureş, a precizat că explozia nu a fost urmată de un incendiu.
''Intervenţia s-a declanşat în jurul orei de 00,56. Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a fost nevoie de o intervenţie a pompierilor deoarece explozia nu a fost urmată de un incendiu. Victimele au fost preluate de SMURD Sighetu Marmaţiei după care au fost aduse la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei, iar medicii au considerat să le trimită la Spitalul de Urgenţă din Baia Mare'', a spus Cornel Băbuţ, la Realitatea TV.
În judeţul Maramureş, şase tinere au fost rănite, sâmbătă noaptea, în urma unei explozii care s-a produs într-un club din oraşul Sighetu Marmaţiei. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
ISU Maramureş: 17 victime în exploziile de la Sighetu Marmaţiei; printre răniţi - doi lucrători ISU şi trei poliţişti Un număr de 17 persoane au fost rănite în cele două explozii produse în clubul din Sighetu Marmaţiei, precizează, duminică, printr-un comunicat transmis AGERPRES, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.
Două dintre victimele exploziei din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi Două dintre victimele exploziei produse în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un club din Sighetu Marmaţiei au ajuns la Spitalul de Arşi din Bucureşti şi urmează să li se facă evaluarea, a declarat pentru AGERPRES managerul Spitalului de Arşi, Stan Vitali.
Maramureş: Fetiţă cu arsuri transportată cu elicopterul SMURD la Bucureşti O fetiţă de un şi trei luni a fost transportată, joi, cu elicopterul SMURD la Spitalul de Arşi din Bucureşti după ce a suferit un accident casnic.
Maramureş: SMURD a împlinit trei ani de activitate în judeţ ISU Maramureş a marcat, marţi, trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare Maramureş, în această perioadă personalul serviciului fiind permanent la datorie, 24 de ore din 24 şi intervenind cu profesionalism şi promptitudine pentru salvarea celor aflaţi la nevoie...
Persoanele rănite în exploziile de la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, aduse la Spitalul de Arşi din Bucureşti Cele şapte persoane rănite în explozii care au avut loc în cursul zilei de sâmbătă, la Abrud şi Sighetu Marmaţiei, au fost aduse, duminică dimineaţa, la Spitalul de Arşi din Capitală, cu o aeronavă militară C-27J Spartan.
Maramureş: Victimele celei de-a doua deflagraţii produse la Sighetu Marmaţiei, aduse şi ele la Bucureşti Un avion militar va reveni duminică pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare pentru a prelua o parte dintre persoanele rănite în urma celei de-a doua explozii produse la clubul din Sighetu Marmaţiei.