Cele mai citite
 


Accident rutier cu cinci victime la ieşirea din Suceava
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Detaşamentul de pompieri Suceava, cu două autospeciale de descarcerare, au intervenit, luni, în urma unui grav accident rutier, produs la ieşirea din municipiul Suceava, pe raza localităţii Pătrăuţi, după coliziunea unui autoturism cu o autoutilitară.
Accidentul s-a soldat cu cinci victime, trei din autoutilitară şi două din autoturism. Două dintre victime au fost preluate imediat de echipajele de pe ambulanţe. Şoferul autoturismului se afla în habitaclu, pompierii acordându-i primul ajutor medical şi transportându-l la o ambulanţă. Alte două persoane rănite, din autoutilitară, care acuzau dureri, au necesitat asistenţă medicală. Pompierii le-au acordat primul ajutor, apoi i-au transportat la autosanitare.
Concomitent cu acordarea primului ajutor victimelor, militarii au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri, balizarea zonei accidentului, scoaterea bornelor de la baterii şi verificarea eventualelor scurgeri de lichide combustibile, pentru a preveni producerea altor evenimente.
Toţi cei cinci răniţi, Ioan T. (40 de ani) şi Stela T. (39 de ani), ambii din autoturism, precum şi Constantin F. (64 de ani), Octavian S. (38 de ani) şi Catalin P. (38 de ani), din autoutilitară, au fost transportaţi la secţia UPU a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii de specialitate. AGERPRES/(AS-Silvia Marcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Asistentă medicală care se afla într-o ambulanţă în misiune, rănită într-un accident rutier O asistentă medicală de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Botoşani, care se afla într-o autospecială în misiune, a fost rănită, vineri seară, în urma unui accident rutier produs pe raza localităţii Ungureni.
Suceava: Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident rutier Patru persoane au fost rănite şi au ajuns, luni, la spital, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un pârâu, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.
Galaţi: Doi morţi şi un rănit grav în urma coliziunii dintre o ambulanţă şi un autotren Şoferul unei ambulanţe şi pacientul din aceasta au murit, iar asistenta medicală din maşina sanitară a fost grav rănită, în urma unui accident rutier petrecut, marţi, în localitatea gălăţeană Barcea.
Suceava: Ambulanţă implicată în accident rutier O ambulanţă a fost implicată, miercuri, într-un grav accident rutier, în Suceava, după ce o femeie care conducea un autoturism a ignorat semnalele acustice şi luminoase ale maşinii de salvare.
Accidente produse în Bucureşti în care au fost implicate ambulanţe - cronologie (2014-2016) Un grav accident în care a fost implicată o ambulanţă a avut loc la 1 iunie 2016, în rondul Baba Novac din Bucureşti. Ambulanţa care avea semnalele luminoase şi sonore pornite s-a răsturnat după ce un autoturism BMW i-a tăiat calea. Şoferul şi cele două persoane aflate în salvare au fost rănite.