Cele mai citite
 


Cei patru răniţi de la Sighet aduşi la Spitalul Floreasca au arsuri pe 40 - 70% din suprafaţa corpului
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei patru răniţi în a doua deflagraţie produsă la Sighetu Marmaţiei, care au ajuns duminică la Spitalul Floreasca, au arsuri pe suprafaţa corpului între 40 şi 70% şi se află la Terapie Intensivă.
Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că unul dintre cei patru răniţi este mai grav, având arsuri pe 70% din suprafaţa corpului.
Nouă persoane rănite în cea de-a doua deflagraţie produsă la Sighetu Marmaţiei au fost aduse duminică la Bucureşti cu o aeronavă militară. Cinci au fost internate la Spitalul de Arşi, iar patru la Spitalul Floreasca. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului...
Aeronava militară cu cei nouă răniţi de la Sighet a ajuns la Bucureşti; pacienţii duşi la Spitalul de Arşi şi Floreasca Aeronava militară cu cei nouă răniţi în cea de-a doua deflagraţie produsă la Sighet a ajuns duminică la Bucureşti, la Baza 90 Otopeni, zborul decurgând în condiţii bune.
Spitalul Floreasca: Starea răniţilor aflaţi la terapie intensivă - stabilă Starea pacienţilor internaţi la Spitalul Floreasca în urma incendiului care a avut loc vineri seara în club Colectiv este stabilă, a anunţat, luni, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Spitalul Floreasca: 6 răniţi în stare foarte gravă; sunt la terapie intensivă Şase pacienţi în stare foarte gravă sunt internaţi la Terapie Intensivă în Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat, luni, medicul Raluca Moldoveanu.
Secţia de arşi grav de la Spitalul Floreasca ar putea fi folosită într-o zi - două Noua secţie de arşi grav a Spitalului de Urgenţă Floreasca, ce dispune de paturi, ar putea fi folosită cel mai probabil într-o zi sau două, au declarat luni, pentru AGERPRES, oficiali din conducerea unităţii medicale.
Bogdan Opriţa (Spitalul Floreasca): O pacientă internată în Secţia de ortopedie va fi externată astăzi O pacientă aflată în Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca este programată să se externeze vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.