Cele mai citite
 


Neamţ: Pacienţi ai secţiei de chirurgie a Spitalului Judeţean, evacuaţi din cauza mirosului de gaz metan
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mai mulţi pacienţi ai secţiei de chirurgie a spitalului judeţean din Piatra Neamţ au fost evacuaţi, luni după amiază, de conducerea unităţii sanitare, după ce a fost semnalat un miros pregnant de gaz metan.
Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ - instituţie în subordinea căreia se află spitalul -, Vasile Pruteanu, a declarat pentru AGERPRES că la faţa locului au venit mai multe echipaje de la E-ON, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD, care au constatat că nu este niciun pericol.
''În urma verificărilor s-a constatat că un angajat a evacuat gazul metan dintr-o butelie, pentru a o goli, şi astfel s-a simţit mirosul în zonă. Nu a existat niciun moment vreun pericol. Urmează că pacienţii evacuaţi să fie readuşi în saloane'', a declarat pentru AGERPRES Vasile Pruteanu, preşedintele CJ Neamţ.
Situaţia vine în contextul în care la Sighetul Marmaţiei au avut loc, duminică, două deflagraţii din cauza unor scurgeri de gaze, în urma cărora au fost rănite 17 persoane. AGERPRES/(AS - Gabriel Apetrii)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Neamţ: Zeci de oameni stau la rând pentru a învăţa măsurile de prim-ajutor în caz de situaţii de urgenţă Zeci de persoane aşteaptă la rând în faţa cortului amenajat de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă în centrul municipiului Piatra Neamţ pentru a învăţa care sunt măsurile de prim-ajutor care trebuie acordate victimelor în cazul unor situaţii de urgenţă.
Neamţ: Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ vrea să angajeze doi neurochirurgi Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Emilia Arcan, a solicitat întrunirea membrilor Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean pentru a găsi soluţii în rezolvarea crizei de personal de specialitate. Astfel, în prima şedinţă a Consiliului Judeţean se va supune dezbaterii consilierilor aprobarea...
Neamţ: O secţie a spitalului a fost închisă temporar Secţia de chirurgie infantilă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ a fost închisă temporar, pe perioada cât singurul medic specialist care activează în această secţie se va afla în concediu de odihnă.
Neamţ: Sinucidere la spitalul judeţean din Piatra Neamţ Un bătrân în vârstă de 72 ani, internat în secţia de chirurgie a spitalului judeţean de urgenţă din Piatra Neamţ, s-a sinucis, luni seara, după ce s-a aruncat în gol de la etajul al treilea al spitalului.
Neamţ: Saloane pentru nou-născuţi reabilitate cu sprijinul unui ONG Două rezerve pentru nou-născuţi din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, reabilitate cu sprijinul Asociaţiei 'Sens Civic' Piatra Neamţ au fost date în folosinţă, vineri, în prezenţa conducerii unităţii sanitare.