Cele mai citite
 


Prof. dr. Ioan Lascăr: Unul dintre răniţii aduşi la Spitalul Floreasca este în stare gravă
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre răniţii de la Sighetu Marmaţiei aduşi la Spitalul Floreasca din Capitală este în stare gravă. Acesta are arsuri de 75% din suprafaţa corpului, iar arsurile de căi respiratorii superioare îi agravează prognosticul, a declarat, luni, pentru AGERPRES, prof. dr Ioan Lascăr, şeful Departamentului de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul spitalului.
Alţi doi răniţi au arsuri medii şi una dintre victime are arsuri pe zece la sută din suprafaţa corpului, la nivelul feţei şi mâinilor.
Ei sunt monitorizaţi şi sunt pansaţi în condiţii septice la Terapie Intensivă, a spus dr. Ioan Lascăr.
Cele două explozii produse duminică la clubul din Sighetu Marmaţiei s-au soldat cu 17 victime care au fost spitalizate - 15 la Bucureşti, la Spitalul de Arşi şi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unul la Sighetu Marmaţiei şi unul la Baia Mare.
AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
INTERVIU Prof. Ioan Lascăr: Când îţi exprimi un punct de vedere, trebuie să ai un nivel de informare şi competenţă Şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, prof. dr. Ioan Lascăr, a povestit într-un interviu acordat AGERPRES despre motivele care l-au făcut să aleagă această specialitate şi să rămână să profeseze în România, despre sistemul medical românesc şi nevoile acestuia...
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Lascăr: La unitatea modernă de îngrijire a bolnavilor arşi grav au fost angajaţi medici şi cadre medii La unitatea de îngrijire a arşilor grav din Spitalul de Urgenţă Floreasca au fost angajaţi cinci medici şi 35 de cadre medii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, prof dr Ioan Lascăr, şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie.
Aeronava militară cu cei nouă răniţi de la Sighet a ajuns la Bucureşti; pacienţii duşi la Spitalul de Arşi şi Floreasca Aeronava militară cu cei nouă răniţi în cea de-a doua deflagraţie produsă la Sighet a ajuns duminică la Bucureşti, la Baza 90 Otopeni, zborul decurgând în condiţii bune.
Ioan Lascăr (Spitalul Floreasca): Starea răniţilor de la Colectiv - caracterizată de o evoluţie liniară Şeful Secţiei de Chirurgie Plastică şi Reparatorie a Spitalului de Urgenţă Floreasca, Ioan Lascăr, a declarat miercuri că starea răniţilor de la clubul Colectiv internaţi în unitatea medicală este caracterizată "aproximativ" de o evoluţie liniară, fără modificări spectaculoase.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Doi răniţi în Colectiv - în stare critică Doi răniţi în clubul Colectiv din cei şase internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca sunt în stare critică, a declarat miercuri pentru AGERPRES şeful Secţiei de chirurgie plastică şi reparatorie, Ioan Lascăr.