Cele mai citite
 


Un ministru sârb propune ca Vojislav Seselj să fie îngrijit într-un spital din Serbia
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Liderul ultranaţionalist sârb Vojislav Seselj, în curs de judecare la Haga de către Tribunalul Penal Internaţional pentru fosta Iugoslavie (TPI) pentru crime de război, ar trebui să fie repatriat în Serbia pentru a primi îngrijiri medicale, a declarat luni un ministru sârb, informează AFP.
'Poziţia noastră este că Seselj ar trebui să fie transferat într-o instituţie medicală din Serbia pentru a fi îngrijit', a declarat ministrul sănătăţii, Zoran Stankovic, calificând drept 'alarmantă' starea sănătăţii lui Seselj. Citat de agenţia Beta, Zoran Stankovic a explicat că din cauza introducerii recente a unui stimulator cardiac, Vojislav Seselj nu ar trebui constrâns să asiste la audieri.

Starea sănătăţii lui Seselj, 57 de ani, s-a deteriorat în cursul ultimei luni şi a fost spitalizat în trei rânduri. El este judecat de TPI pentru crime împotriva umanităţii şi crime de război comise în Bosnia-Herţegovina şi în Croaţia între 1991 şi 1993 împotriva unor civili non-sârbi, în principal croaţi şi musulmani. Rechizitoriul în procesul lui Seselj deschis în 2006 urmează să aibă loc începând din 5 martie.AGERPRES/(Violeta Gheorghe)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dîncu: Ministrul Sănătăţii are un mandat total, de a căuta şi a debloca problemele din sistem Noul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are un mandat total şi trebuie să caute şi să deblocheze problemele din sistem, a declarat joi vicepremierul Vasile Dîncu.
Patriciu Achimaş-Cadariu, ministrul Sănătăţii împlineşte 40 de ani Patriciu Achimaş-Cadariu, ministru al Sănătăţii în Guvernul Cioloş învestit la 17 noiembrie 2015, s-a născut la 14 februarie 1976. A absolvit Liceul "Emil Racoviţă" din Cluj-Napoca (1994).
Ministrul Sănătăţii: Măsuri de igienă cu caracter preventiv vor fi comunicate în şcoli Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş Cadariu, a anunţat că instituţia pe care o conduce, împreună cu Ministerul Educaţiei, vor pregăti un set de măsuri care vor fi comunicate în şcoli, în vederea respectării normelor de igienă, decizie luată în contextul cazurilor de sindrom hemolitic-uremic apărute...
Alba: Ministrul Sănătăţii, acuzat de "management defectuos" de deputatul PSD Călin Potor Deputatul social-democrat de Alba, Călin Potor, membru în Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, a declarat, joi, că va solicita săptămânal demisia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, acuzându-l pe acesta de 'management defectuos' şi 'comunicare făcută în bătaie de joc'.
Ministrul Sănătăţii: Nu cred că demisia mea rezolvă problema Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a declarat miercuri, la audierile de la Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, că nu crede că demisia lui va rezolva problema copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.
Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu: Preţul medicamentelor va fi stabilit prin hotărâre de Guvern Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a afirmat, vineri, la Iaşi, că politica de preţuri la medicamentele din România nu va mai fi stabilită prin ordin al ministrului ci prin hotărâre de Guvern.