Cele mai citite
 


Un pompier rănit în cea de-a doua deflagraţie produsă la Sighet, în stare foarte gravă
marţi, 21 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Unul dintre cei cinci răniţi în cea de-a doua explozie produsă la Sighet, adus la Spitalul de Arşi din Capitală, un pompier, este într-o stare foarte gravă, având arsuri pe 80% din suprafaţa corpului.
''Din cele cinci victime care au ajuns la Spitalul de Arşi una este în stare foarte gravă, are arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi viaţa îi este în pericol. Este vorba de un pompier'', a declarat managerul Spitalului de Arşi, Vitalie Stan.
Potrivit acestuia, celelalte victime sunt în stare destul de bună, sunt stabile.
''Acestea sunt evaluate în acest moment şi se scoate ţesutul mort, grefele urmând să aibă loc, probabil, săptămâna viitoare, după o altă evaluare'', a mai spus acesta.
El a mai precizat că o parte dintre tinerele aduse la spital au arsuri pe mâini şi vor fi grefate.
Răniţii din prima deflagraţie, care au venit cu primul transport, sunt bine, a mai spus acesta.
Un număr de 17 persoane au fost rănite în urma unor explozii care s-au produs într-un club din Sighetu Marmaţiei. AGERPRES/(A - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Cele trei femei rănite în incendiul din Chişinău, internate la Spitalul de Arşi din Capitală Cele trei femei cu arsuri grave în urma unui incendiu care a avut loc sâmbătă la Chişinău au fost aduse duminică la Bucureşti cu o aeronavă militară, fiind internate la Spitalul Clinic de Urgenţă de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri.
Colintineanu (MS): Spitalul de Arşi, pregătit să-i primească pe cei doi bărbaţi răniţi în explozia de la Siculeni Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a declarat că Spitalul de Arşi din Capitală este pregătit să îi primească pe cei doi pacienţi de la Miercurea Ciuc care au suferit arsuri în urma exploziei care a avut loc în localitatea harghiteană Siculeni.
Sibiu: Doi copii arşi într-o explozie, transferaţi de urgenţă cu avionul la Spitalul de Arşi din Bucureşti Doi copii din oraşul Cisnădie, unul de 5 ani şi celălalt de 7 ani, răniţi într-o explozie care a avut loc în casa lor, sunt transportaţi de urgenţă în noaptea de vineri spre sâmbătă cu un avion de la Sibiu la Spitalul de Arşi din Bucureşti, a anunţat Silviu Albişor, purtător de cuvânt al Inspectoratului...
Cei patru răniţi de la Sighet aduşi la Spitalul Floreasca au arsuri pe 40 - 70% din suprafaţa corpului Cei patru răniţi în a doua deflagraţie produsă la Sighetu Marmaţiei, care au ajuns duminică la Spitalul Floreasca, au arsuri pe suprafaţa corpului între 40 şi 70% şi se află la Terapie Intensivă.
Bărbaţii răniţi la Petromidia internaţi în spitalele din Capitală sunt stabili hemodinamic Cei doi răniţi în urma exploziei de la Petromidia internaţi la Spitalul de Arşi din Bucureşti sunt stabili hemodinamic şi ar putea fi operaţi în cursul zilei de miercuri, în timp ce bărbatul aflat la Spitalul Bagdasar Arseni este în continuare intubat, dar stabil.
Explozie Valea Cascadelor/ Opriţa: Victimele au arsuri cuprinse între 20 şi 60% din suprafaţa corpului Cele şapte victime ale exploziei care a avut loc duminică în Valea Cascadelor prezintă arsuri între 20 şi 60% din suprafaţa corpului, a declarat pentru AGERPRES coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.