Cele mai citite
 


Buzău: Numărul cazurilor de rubeolă este în creştere
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un număr 52 de cazuri de rubeolă şi două cazuri de rujeolă, aproape dublu faţă de săptămâna precedentă, au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ.
Potrivit unui comunicat al Direcţiei de Sănătate Publică Buzău, cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Seminarul teologic şi Liceul de Artă din Buzău, la Liceul Sfântul Sava din Berca şi Şcoala de Arte şi Meserii din Lopătari.
"Într-un singur caz medicii au decis internarea pentru o zi. Celelalte sunt forme uşoare şi nu se pune deocamdată problema unui focar sau a unei epidemii de rubeolă", se precizează în comunicatul DSP.AGERPRES/(AS-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Număr record de cazuri de rubeolă în 31 de şcoli În judeţul Buzău, numărul cazurilor de rubeolă este cu peste o treime mai mare faţă de săptămâna trecută, ajungând la 224 de elevi bolnavi din 31 de unităţi şcolare.
Buzău: Numărul infecţiilor respiratorii şi a pneumoniilor este de aproximativ trei ori mai mare ca anul trecut În ultima săptămână, numărul cazurilor de viroze şi de pneumonii aflate în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Buzău este de aproape trei ori mai mare faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut.
Brăila: Număr scăzut de cazuri de rujeolă înregistrate de la începutul anului Numărul cazurilor de rujeolă înregistrate de la începutul anului în judeţul Brăila este foarte mic - două cazuri - în condiţiile în care, la nivel naţional, numărul a crescut de 16 ori faţă de anul trecut, a declarat marţi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Andreia Gavrilescu...
Buzău: Peste 300 de cazuri de rubeolă în 34 de şcoli În 34 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău se înregistrează 347 de cazuri de rubeolă, cu peste 120 mai multe decât săptămâna trecută.
Tuberculoza afectează noi categorii sociale Numărul cazurilor de tuberculoză înregistrate în 2010 în judeţul Buzău este în scădere cu peste 10 procente faţă de anul precedent, dar afectează noi categorii sociale, cum ar fi intelectualii şi persoanele cu pregătire medie.
Buzău: Peste 600 de elevi din 50 de şcoli sunt diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 607 elevi din 50 de unităţi şcolare din judeţul Buzău sunt diagnosticaţi cu rubeolă şi au fost izolaţi la domiciliu.