Cele mai citite
 


Cluj: PNL doreşte să permanentizeze colaborarea sa cu Crucea Roşie
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele filialei PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că la sediul de partid sunt 120 de pachete cu alimente neperisabile destinate locuitorilor din satele care au fost blocate de căderile de zăpadă, iar pentru distribuţia lor se va apela la Crucea Roşie, organizaţie cu care PNL Cluj intenţionează să înceapă o colaborare pe termen lung.
"Fiecare cutie conţine aproximativ zece kilograme de produse alimentare neperisabile, pe care le-au adus membri şi simpatizanţi ai PNL. Noi am încheiat, în fapt, acţiunea de strângere a ajutoarelor pentru populaţia din satele sinistrate. S-au strâns şi expediat aproximativ şase tone de ajutoare. Dar cetăţenii au continuat să vină cu alimente şi alte lucruri de folos în momente precum cele pe care le trăiesc semenii noştri din judeţele Buzău, Vrancea şi Ialomiţa. Există disponibilitate din partea cetăţenilor şi pentru alte ajutoare. Crucea Roşie va decide unde trebuie să le distribuie şi luni, 27 februarie, reprezentanţii ei vor veni să preia cele 120 de pachete", a spus liderul PNL.
Senatorul Marius Nicoară a precizat că având în vedere deschiderea clujenilor pentru a-i sprijini pe oamenii aflaţi într-o situaţie limită, PNL preconizează să confere un caracter permanent colaborării sale cu Crucea Roşie.
"Profit de prezenţa dumneavoastră la această conferinţă de presă pentru a mulţumi tuturor membrilor PNL, simpatizanţilor noştri şi clujenilor care au venit să arate că sunt alături de familiile greu încercate de această iarnă grea", a spus Marius Nicoară. AGERPRES/ (A - Carmen Farcaşiu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj 2) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Ajutoare pentru sinistraţi, strânse în centre de colectare; acţiuni de distribuire în judeţe (grupaj) Mai multe centre de colectare au fost înfiinţate în Bucureşti, la iniţiativa autorităţilor, pentru cei care vor să doneze produse pentru sinistraţii din zonele afectate de ninsori şi viscol.
Crucea Roşie Română trimite şapte tone de alimente în Buzău şi Vrancea Crucea Roşie Română va trimite, joi, un transport cu şapte tone de alimente către persoanele din zonele afectate de căderile masive de zăpadă din Buzău (satele Cochirleanca şi Boldu) şi Vrancea (Gugeşti, satele Beci şi Oreavu).
Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de ninsoare peste 12 tone alimente Crucea Roşie Română a trimis în zonele afectate de căderile masive de zăpadă peste 12 tone de alimente greu perisabile, apă şi pâine, se arată într-un comunicat de presă al organizaţiei.
Securitatea alimentară - cea mai importantă provocare umanitară globală Preşedintele Crucii Roşii Române, Mihaela Geoană, a declarat joi, în conferinţă de presă cu prilejul reuniunii celei de-a XVII-a Conferinţe Balcanice a Crucii Roşii Române şi Semilunii Roşii, că lansarea la Bucureşti a publicaţiei anuale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Roşie şi Semilună Roşie -...
Hunedoara: Prefectura, Crucea Roşie, Poliţia strâng ajutoare pentru sinistraţi Mai multe instituţii, organizaţii şi partide politice, printre care Prefectura judeţului Hunedoara şi Crucea Roşie, Poliţia TF şi Primăria din Petroşani au anunţat că organizează campanii de strângere de ajutoare umanitare pentru persoanele sinistrate din judeţele afectate de căderile de zăpadă şi viscol...