Cele mai citite
 


Covasna: Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate a demisionat
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna, Forro Bela, a demisionat din funcţie, invocând motive personale.
Acesta a declarat luni pentru AGERPRES că perioada de un an şi jumătate cât a condus instituţia a fost extrem de grea din punctul de vedere al finanţării, dar consideră că şi-a îndeplinit atribuţiile cu profesionalism.
'Am considerat că trebuie să fac acest gest din motive strict personale şi sunt convins că în perioada mandatului meu am făcut totul pentru promovarea intereselor cetăţenilor judeţului nostru în domeniul asigurărilor sociale de sănătate (...) Am fost adeptul transparenţei, iar la mine toată lumea a găsit uşa deschisă. După o perioadă de un an şi jumătate extrem de grea, cred, e timpul să-mi văd şi de viaţa particulară, de familie şi de prieteni', a declarat Forro Bela.
Acesta a menţionat că funcţia de director interimar va fi preluată începând cu data de 1 martie până la organizarea concursului pentru ocuparea acestui post de colega sa Antal Eva, şef serviciu în cadrul CJAS Covasna. AGERPRES/(AS- Oana Mălina Negrea)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Covasna: Directorii CJAS şi DSP nu cred că desfiinţarea acestor instituţii va aduce beneficii asiguraţilor Directorii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) şi Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Covasna nu cred că desfiinţarea acestor instituţii va aduce beneficii asiguraţilor şi mari economii la bugetul de stat.
Covasna: CJAS achită datoriile pentru medicamentele eliberate în aprilie anul trecut Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna va achita farmaciilor medicamentele gratuite şi compensate eliberate în aprilie anul trecut, după ce farmaciştii au ameninţat că vor sista eliberarea acestora începând cu luna martie.
CJAS Covasna promite bani mai mulţi pentru serviciile stomatologice Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna a prevăzut în bugetul de anul viitor o sumă cu aproape 35% mai mare faţă de acest an pentru serviciile stomatologice.
Covasna: Protocol pentru asigurarea serviciilor medicale în perioada protestului medicilor Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Covasna a anunţat joi că va semna un protocol de colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică, Serviciul de Ambulanţă şi spitalele din judeţ, care le va permite pacienţilor să beneficieze în mai mare măsură de servicii medicale în policlinicile...
Sanitas Covasna: Desfiinţarea CJAS şi DSP nu e o soluţie; vom protesta în stradă Conducerea Sindicatului Sanitas Covasna nu este de acord cu decizia ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, de a desfiinţa Direcţiile judeţene de Sănătate Publică (DSP) şi Casele Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS), pe considerentul că această măsură va bulversa sistemul de sănătate şi va lăsa...
Preşedinte CJAS Buzău: Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002 Preşedintele - director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Buzău, Corneliu Vasilescu, a declarat, marţi, pentru AGERPRES. că, 'practic, Fondul naţional de asigurări de sănătate şi-a pierdut identitatea încă din 2002, când o serie de atribuţii au trecut la alte instituţii de stat şi niciun...