Cele mai citite
 


Ioan Cindrea (PSD): Nu chiulesc din Parlament şi banii pe februarie i-am donat sinistraţilor
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a declarat, luni, într-o conferinţă, că el nu este în grevă parlamentară, ci protestează în Parlament, solidarizându-se cu cetăţenii care au protestat în stradă, iar banii pe luna februarie i-a donat sinistraţilor din Vrancea şi Buzău.
"Nu este o grevă, este un protest legal, democratic, permis de Constituţie. Banii pe care i-am încasat i-am donat pentru sinistraţii din Buzău şi Vrancea. Este un protest legal. Scopul acestui protest este de a aduce în Parlament nemulţumirile cetăţenilor. Scopul este căderea Guvernului Băsescu", a afirmat Cindrea.
Acesta a adăugat că luni dimineaţă, mai mulţi vecini dar şi membri ai familiei i-au arătat fluturaşi primiţi în cutiile poştale, cu un mesaj împotriva liderului PSD Sibiu. Deputatul Cindrea le-a sugerat democrat-liberalilor să cheltuiască banii pentru achiziţia de medicamente pentru bolnavii de cancer, în loc să îi cheltuiască pe fluturaşi.
"Am un sfat pentru reprezentanţii Puterii: să rezolve problemele reale ale cetăţenilor şi să nu mai încerce să intimideze protestul legitim al Opoziţiei. Nu sunt bani pentru medicamentele bolnavilor de cancer, dar cei de la Putere cheltuiesc mult mai mult pentru afişe şi fluturaşi împotriva actualei Opoziţii. Cei de la PDL dovedesc cinism fără margini şi pentru aceasta protestul nostru din Parlament este legitim şi trebuie să continue până la declanşarea alegerilor anticipate", a mai spus Cindrea.
Liderul judeţean al PSD Sibiu s-a declarat revoltat că i s-a folosit propria imagine, fără acordul său, cu scop de intimidare, prin realizarea de fluturaşi. El şi-a exprimat speranţa că vor fi organizate alegeri anticipate, altfel "va fi un dezastru în România".
Cindrea a mai anunţat, luni, că a depus o interpelare adresată premierului, ministrului Educaţiei şi celui al Finanţelor, prin care solicită, la cererea mai multor profesori sibieni, decontarea din luna iunie a anului trecut, a cheltuielilor ocazionate cu naveta acestora de la domiciliu la locul de muncă. Cindrea solicită Guvernului să ia măsuri urgente, pentru a asigura banii pentru naveta profesorilor, întrucât, conform acestuia, banii sunt insuficienţi şi în acest an.
Ioan Cindrea a mai precizat că pe 15 martie USL îşi va anunţa oficial candidaţii pentru funcţiile de primar şi consilieri, în judeţul Sibiu. Până în prezent au fost decise 90% dintre candidaturi, urmând să fie stabiliţi candidaţii pentru Primăria Mediaş, unde este posibil să fie susţinut un independent, şi pentru Primăria Sibiu, unde, candidatul va fi ales fie de la PC, fie de la PNL. Deocamdată, PSD şi USL Sibiu au anunţat doar candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, în persoana lui Ioan Cindrea, care va încerca să îl înlocuiască după alegeri pe Martin Bottesch (FDGR), care are două mandate în fruntea CJ. AGERPRES/(A-Isabela Paulescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Braşov: PSD cere preşedintelui să declare starea de urgenţă pentru trei judeţe Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat vineri seara, la Braşov, că a solicitat în scris preşedintelui Traian Băsescu să declare starea de urgenţă pentru judeţele Buzău, Vrancea şi Constanţa, în ceea ce priveşte situaţia de la Mangalia unde populaţia oraşului nu are căldură de câteva săptămâni.
Revista presei româneşti Ziarele româneşti apărute miercuri scriu despre încăpăţânarea parlamentarilor Opoziţiei de a lipsi de la şedinţele Comisiilor de specialitate, despre contractele de deszăpezire date pe motive politice, dar şi despre activismul civic al tinerilor români, şi, nu în ultimul rând, despre recunoaşterea juridică...
Valeriu Zgonea solicită demararea procedurilor pentru discutarea în Parlament a Raportului CC privind activitatea CNAS Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a solicitat marţi colegilor de Parlament demararea procedurilor pentru discutarea în Legislativ a Raportului Curţii de Conturi privind activitatea CNAS, pentru a se constata cine se face vinovat de neregulile grave din sistemul sanitar.
Cadrele medicale din ţară au protestat două ore pentru îmbunătăţirea condiţiilor din sistem (grupaj) Consiliul Naţional al Federaţiei SANITAS a decis, la jumătatea acestei luni, organizarea unei greve de avertisment în data de 25 noiembrie, urmată de grevă generală pe termen nelimitat, începând din 28 noiembrie, printre solicitările greviştilor fiind demisia ministrului Sănătăţii, liberalul Eugen Nicolăescu...
PSD îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România Partidul Social Democrat îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România şi totodată condamnă indiferenţa, iresponsabilitatea şi aroganţa cu care noul guvern tratează această problemă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, dr. Graţiela Drăghici...
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.