Cele mai citite
 


Liberalii vor moţiune, având în vedere problemele din Sănătate
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Biroul Politic Central al PNL a propus luni iniţierea unei moţiuni având în vedere "gravele" probleme din domeniul sanitar, a anunţat viceliderul deputaţilor liberali Eugen Nicolăescu.
Fostul ministru al Sănătăţii a precizat că liberalii urmează să se consulte cu partenerii din USL dacă se va introduce o moţiune simplă sau una de cenzură.
Potrivit lui Nicolăescu, PNL cere destituirea imediată a preşedintelui CNAS, Laurenţiu Duţă, pe care îl acuză de aroganţă şi indiferenţă faţă de pacienţi şi personalul medical. AGERPRES/(AS)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noul ministru al Sănătăţii trebuie să combată corupţia PDL din CNAS /liderul PSD/ Noul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, trebuie să combată "corupţia Partidului Democrat Liberal din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate" şi să schimbe actualul preşedinte al Casei, a declarat vineri preşedintele Partidului Social Democrat /PSD, opoziţie/, Victor Ponta.
Emil Boc: Numirea unui nou ministru al Sănătăţii şi relaţia CNAS cu MS sunt subsumate reformei în sănătate Deciziile care se vor lua în cadrul coaliţiei legate de numirea unui nou ministru la Sănătate şi de relaţia instituţională dintre Casa Naţională de Asigurări pentru Sănătate (CNAS) şi Ministerul Sănătăţii (MS) trebuie să ţină cont de continuarea reformei în sănătate şi de implementarea unor măsuri prioritare...
Nicolăescu: Faptul că am depus moţiune şi a suscitat dezbatere este un lucru bun Deputatul PNL Eugen Nicolăescu a declarat luni că faptul că moţiunea simplă pe sănătate a liberalilor a suscitat dezbatere este un lucru bun, subliniind că actualul ministru al Sănătăţii nu a înţeles că trebuia să se discute despre tema moţiunii, şi nu să se aducă atacuri la persoană.
Nicolăescu: PNL va depune o moţiune simplă pe sănătate şi cere introducerea noii liste de medicamente compensate Deputatul liberal Eugen Nicolăescu a anunţat vineri, într-o întâlnire cu reprezentanţii asociaţiilor de pacienţi, că PNL va depune o moţiune simplă la adresa Guvernului prin care cere introducerea noii liste de medicamente compensate şi acces la medicamente noi pentru pacienţi.
(Corespondenţă) Numărul spitalelor de stat din Bulgaria va fi redus cu două treimi Numărul spitalelor de stat din Bulgaria va fi redus de la peste 350 până la 100-120. La scurt timp după ce a primit aprobarea parlamentului, Stefan Konstantinov, noul ministru al sănătăţii, a declarat că 350 de spitale sunt prea multe pentru o ţară cu şapte milioane de locuitori. Konstantinov a spus...
Ponta consideră că noul ministru al Sănătăţii trebuie să combată corupţia PDL din CNAS Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că, din punctul său de vedere, noul ministru al Sănătăţii, Ritli Ladislau, trebuie să combată "corupţia PDL din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate" şi să schimbe actualul preşedinte al Casei.