Cele mai citite
 


Victor Ponta şi-a donat indemnizaţia de parlamentar unei fundaţii pentru copiii bolnavi de cancer
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele PSD, Victor Ponta, copreşedinte al USL, şi-a donat luna aceasta indemnizaţia de parlamentar unei fundaţii pentru copiii care suferă de cancer.
''Dacă în ianuarie am decis să donez indemnizaţia mea de parlamentar doamnei Elena Drăghici, unul dintre protestatarii din Piaţa Universităţii, în luna februarie am donat-o către Fundaţia Teodora Georgescu, înfiinţată la finele anului 2007 pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. După cum am mai spus, este pur şi simplu un gest de solidaritate al Opoziţiei cu toţi românii care suferă în România lui Băsescu'', a precizat preşedintele PSD, luni, pe blogul personal.
El a mai spus că la fel va proceda şi în luna martie, precum şi pe toată perioada protestului parlamentar al USL.
''Am încredere că şi colegii mei din USL vor face la fel pe 5 martie, când îşi vor încasa banii de la Parlament. Ba chiar sper ca şi cei de la Putere să urmeze exemplul nostru - ar fi o reparaţie minoră, dar necesară, pentru toate suferinţele pe care le-au provocat românilor în ultimii ani'', a declarat Ponta.
La finalul reuniunii Biroului Permanent Naţional al PSD de luni, Victor Ponta a anunţat, într-o conferinţă de presă, că parlamentarii social-democraţi care nu doresc să-şi doneze indemnizaţia vor fi excluşi din partid şi implicit de pe listele de candidaţi.
''Pe 5 martie, când se încasează indemnizaţiile de parlamentar, acestea vor fi donate. (...) Dorim să fim solidari cu cei care suferă. Dacă va fi vreun parlamentar de la PSD care nu va accepta acest lucru şi va considera că propriul lui interes financiar este mai important, va pleca din PSD şi nu va candida la alegerile din noiembrie'', a afirmat Ponta.
El a motivat că există mulţi şomeri care suferă în România şi a adăugat că aşteaptă un gest similar şi de la parlamentarii PDL, 'pentru că sunt oameni care au murit la propriu din cauza legilor adoptate de aceştia'. AGERPRES/(AS - Cătălina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
Ioan Cindrea (PSD): Nu chiulesc din Parlament şi banii pe februarie i-am donat sinistraţilor Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea, a declarat, luni, într-o conferinţă, că el nu este în grevă parlamentară, ci protestează în Parlament, solidarizându-se cu cetăţenii care au protestat în stradă, iar banii pe luna februarie i-a donat sinistraţilor din Vrancea şi...
Valeriu Zgonea solicită demararea procedurilor pentru discutarea în Parlament a Raportului CC privind activitatea CNAS Vicepreşedintele PSD Valeriu Zgonea a solicitat marţi colegilor de Parlament demararea procedurilor pentru discutarea în Legislativ a Raportului Curţii de Conturi privind activitatea CNAS, pentru a se constata cine se face vinovat de neregulile grave din sistemul sanitar.
PSD îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România Partidul Social Democrat îşi exprimă îngrijorarea faţă de situaţia dramatică în care se află bolnavii de cancer din România şi totodată condamnă indiferenţa, iresponsabilitatea şi aroganţa cu care noul guvern tratează această problemă, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, dr. Graţiela Drăghici...
Declaraţie politică - Florian Bodog (PSD) Niciun copil bolnav de cancer nu trebui să fie lăsat singur
PSD consideră că este necesară discutarea în Parlament a noii legi a sănătăţii PSD consideră necesară discuţia în Parlament asupra noii legi a sănătăţii şi aducerea de amendamente, a declarat, joi, la finalul şedinţei departamentelor PSD, Graţiela Drăghici.