Cele mai citite
 


Mehedinţi: Ambulanţe noi pentru SMURD
vineri, 2 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei ambulanţe au intrat în dotarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) care va deveni operabil începând cu decada a doua a lunii octombrie, a declarat joi, pentru AGERPRES, şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, Ion Iovan.
Potrivit acestuia, respectivele mijloace de transport, echipate cu aparatură medicală de ultimă generaţie şi diferite unelte de intervenţie în cazuri de prim ajutor, vor fi utilizate în situaţii critice generate de inundaţii, incendii şi accidente.

'Am finalizat şi cursurile de instruire a celor 30 paramedici pompieri care vor face parte din echipajele care, în trei schimburi, vor activa pe aceste autoambulanţe SMURD', a precizat Iovan.
Cele trei ambulanţe, în valoare de circa 500.000 euro, au fost achiziţionate de Consiliul Judeţean Mehedinţi printr-un proiect derulat prin Programul Operaţional Regional.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: ISU a intervenit, în primul semestru, în peste 2.700 de situaţii de urgenţă ISU Mehedinţi a desfăşurat, în primul semestru al anului, 2.775 intervenţii, conform raportului prezentat, marţi, în cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Mehedinţi. Misiunile au fost derulate în urma primirii, prin intermediul SNUAU 112, a unui număr de 4,375 apeluri...
Mehedinţi: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în judeţ, anul trecut Un număr de 2.122 de persoane au fost salvate/asistate în anul 2014 de paramedicii Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Mehedinţi, se precizează în raportul prezentat marţi la şedinţa de bilanţ a ISU "Drobeta".
Mehedinţi: Dotări de peste 6,3 milioane de lei la ISU Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi a primit zece autospeciale de intervenţie printr-un proiect promovat în cadrul Programului Operaţional Regional în valoare de 6.339.200 de lei, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.
Alba: Două ambulanţe SMURD de terapie intensivă, în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Două ambulanţe SMURD, de terapie intensivă - tip C, proiectate şi construite în conformitate cu normele europene, au intrat joi în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Unirea' Alba, prin realocare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Banat' Timiş.
Mehedinţi: SMURD a devenit operaţional Drobeta-Turnu Severin, 21 dec /Agerpres/ - Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), înfiinţat în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi, a devenit, luni, operabil.
Mehedinţi: Aproximativ 450 de persoane au beneficiat de ajutor medical de urgenţă din partea echipajelor SMURD Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mehedinţi au intervenit, de la începutul anului, în 446 de cazuri pentru salvarea vieţilor unor persoane, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ramona Nistor.