Cele mai citite
 


CNA a amânat decizia de sancţionare a postului Antena 3
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) au amânat, marţi, decizia de sancţionare a postului de televiziune Antena 3, pentru abateri repetate la legea audiovizualului şi limbaj injurios folosit de moderatorul Mihai Gâdea în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei'.
Membrii CNA au votat de şase ori aplicarea unei sancţiuni, propunerile fiind de la 20.000 lei amendă la întreruperea emisiei timp de 10 minute, în intervalul orar 19.00-19.10.
Cum niciuna din aceste propuneri nu a întrunit majoritatea necesară, decizia a fost amânată pentru şedinţa CNA de joi.
CNA a luat în discuţie, marţi, mai multe sesizări, în care se reclamă atitudinea şi limbajul moderatorului Mihai Gâdea faţă de preşedintele CNAS, Lucian Duţă, în cadrul emisiunii 'Sinteza Zilei' de la Antena 3, din 22 februarie, care avea ca temă principală lipsa morfinei pentru bolnavii de cancer.
Nemulţumit de răspunsurile oferite de Lucian Duţă, care a intervenit telefonic în emisiune, Mihai Gâdea l-a jignit pe preşedintele CNAS spunându-i: 'dumneavoastră sunteţi un nesimţit', 'sunteţi jalnic', 'sunteţi un dobitoc', 'sunteţi un mitocan'.
La finalul emisiunii, Mihai Gâdea şi-a cerut scuze pentru limbajul folosit, arătând însă că 's-a încărcat' cu mesajele venite de la bolnavii de cancer.AGERPRES/(AS-Eusebi Manolache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Lucian Duţă (CNAS) a susţinut, la CNA, că a fost 'linşat' mediatic de Antena 3 Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), Lucian Duţă, a susţinut, marţi, la CNA, că a fost "linşat" mediatic la Antena 3, iar instituţiile statului ar trebui să ia măsuri împotriva unui post de televiziune care face presiuni asupra unui funcţionar public.
Bolnavii de cancer fac un apel către autorităţi să le redea şansa de a trăi prin deblocarea accesului la tratamente Membrii Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer din România (FABC) fac un apel disperat către autorităţi pentru a le reda şansa de a trăi, şansa care le-a fost luată prin decizia CNAS de a bloca accesul pacienţilor la tratamentele care-i mai ţin în viaţă se arată într-un comunicat al federaţiei...
Ciurchea(CNAS): Sancţiuni de la 1 aprilie pentru furnizorii de servicii medicale care greşesc; se merge până la suspendarea contractului Preşedintele CNAS Vasile Ciurchea a declarat joi că începând de la 1 aprilie vor fi aplicate sancţiuni furnizorilor de servicii medicale care greşesc, acestea mergând până la suspendarea contractului pe o perioadă de timp.
Bolnavii de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontată de CNAS Pacienţii bolnavi de cancer pot beneficia de radioterapie la privat decontată de Casa de Asigurări de Sănătate începând cu această lună la OncoFort din cadrul Gral Medical.
Preşedintele CNAS: Pachetul de bază duce la eliminarea erorilor din sistem şi la diminuarea fraudelor Pachetul de servicii medicale de bază va duce la eliminarea erorilor şi la diminuarea fraudelor din sistem, a declarat joi preşedintele CNAS, Radu Ţibichi.
Preşedintele CNAS susţine că de la 1 octombrie coplata nu se va aplica şi bolnavilor cronic Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă, a declarat miercuri că bolnavii cronic nu vor trebui să plătească în plus, de la 1 octombrie, pentru medicamentele compensate.