Cele mai citite
 


Teleorman: Bugetul CAS este mai mic cu 6,3% faţă de 2011
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Bugetul Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru acest an, de circa 148,6 milioane de lei, este mai mic faţă de bugetul iniţial din 2011 cu 6,3%.
Şeful CAS Teleorman, Marius Nica, a declarat marţi în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural Teleorman că în comparaţie cu anul trecut se înregistrează creşteri cuprinse între 4,84 şi 16,10% la medicamente cu şi fără contribuţie personală, asistenţă medicală primară, servicii de hemodializă şi dializă peritoneală, îngrijiri la domiciliu sau la asistenţa medicală stomatologică.
Diminuarea bugetară cea mai mare, de 12,60%, este la spitale, ca urmare a scăderii numărului de paturi pentru care se pot încheia contracte de furnizare de servicii medicale.
Potrivit sursei citate, în cazul medicamentelor şi materialelor sanitare pentru boli cronice cu risc crescut, utilizate în programele naţionale cu scop curativ, bugetul primit de CAS vizează numai lunile ianuarie şi februarie, până la definitivarea unor norme legale. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut pentru asistenţa medicală primară Peste 23,4 milioane de lei s-au alocat anul trecut prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pentru asistenţa medicală primară în judeţul din sudul ţării, se arată într-un raport dat publicităţii marţi de această instituţie.
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Teleorman: CAS a imputat în 2012 furnizorilor de servicii medicale o sumă de 36.280 de lei Aproximativ 36.280 de lei reprezintă suma totală imputată de specialiştii Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman mai multor furnizori de servicii medicale din judeţ în urma controalelor efectuate pe parcursul anului trecut.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Timiş: Casa de Asigurări de Sănătate a primit bani la rectificarea bugetară Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Timiş va folosi banii primiţi la rectificarea bugetară pentru plata furnizorilor de servicii medicale, pentru onorarea reţetelor gratuite şi compensate, dar şi pentru spitale.
Teleorman: Bugetul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate a crescut anul trecut Bugetul Casei Judeţeane de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a fost în 2013 de peste 221 milioane de lei, cu 16,6% mai mare faţă de 2012 şi cu 36% în comparaţie cu 2011, a declarat vineri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al acestei instituţii publice, Mihaela Popa.