Cele mai citite
 


Testare gratuită a auzului pentru femeile din Sectorul 1
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria Sectorului 1 şi Centrul Medical Audio-Optica vor asigura, în perioada 1-15 martie 2012, cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii, testarea gratuită a auzului pentru femeile din Sectorul 1, se arată într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.
Femeile, indiferent dacă sunt sau nu purtătoare de aparat auditiv, sunt aşteptate la Cabinetele Audio-Optica - Str. Stoica Ludescu nr.12 sau şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bl 31, sc A - pentru a fi examinate din punct de vedere auditiv. Aceste cabinete beneficiază de dotări cu aparatură de ultimă generaţie, capacitatea auditivă fiind verificată printr-o serie de investigaţii precum: audiogramă tonală, audiogramă vocală, audiogramă în câmp liber etc. În plus, specialiştii Audio-Optica le vor interpreta inclusiv rezultatele, femeile primind cea mai eficientă soluţie pentru tratamentul eventualelor probleme de auz.
Potrivit sursei citate, pacientele depistate cu deficienţe de auz vor fi diagnosticate, informate şi consiliate de către specialişti instruiţi în Germania, astfel încât să beneficieze de soluţii complete pentru repunerea în formă şi chiar pentru reintegrarea socială totală (în cazurile de surditate).
Specialiştii Audio-Optica avertizează că procentul de femei care dezvoltă pierderi de auz este în creştere, iar neglijarea acestei probleme influenţează calitatea vieţii. Pierderea auzului poate afecta negativ aproape fiecare aspect din viaţa unei femei, de la performanţa la serviciu, până la relaţiile personale sau de familie.
Persoanele interesate de testarea auzului pot merge la Cabinetele Audio-Optica de luni până vineri între orele 8.30-17.00. Cei interesaţi sunt rugaţi să se programeze la nr. de telefon: 021/305.72.51 pentru cabinetul din Str. Stoica Ludescu nr. 12 sau la nr. 021/212.30.31 pentru cabinetul din Şos. Ştefan cel Mare nr. 35, bl 31, sc A, se mai arată în comunicat. AGERPRES/(AS, Mihaela Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana...
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...
Centrofarm continuă campania de testare gratuită a auzului în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014 Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câștigă Viață, continuă în 13 farmacii din București. În perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2014, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. Servicii gratuite de testare...
Programul national de testare gratuita a auzului „Martisor pentru ureche” In luna martie, Fundatia „Europa, Tara Mea” si Clinica Audio-Optica au grija de auzul doamnelor si domnisoarelor, lansand campania „Martisor pentru ureche”, pentru testarea gratuita a auzului in mai multe orase din tara.
Aproape jumatate dintre romani, diagnosticati cu probleme de auz Aproape jumatate din romanii care au participat la programul national de Testare gratuita a auzului, sustinut de Centrul Medical Audio-Optica, au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz.
Centrofarm continuă campania de testare gratuită a auzului Campania Centrofarm de testare gratuită a auzului, derulată în cadrul Programului Câştigă Viaţă, continuă în 13 farmacii din Bucureşti, în perioada 1 septembrie - 30 noiembrie.