Cele mai citite
 


Şedinţa de bilanţ a activităţii MAI pe 2011 a început, în prezenţa premierului Ungureanu
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şedinţa de evaluare a activităţii Ministerului Administraţiei şi Internelor pe anul 2011 a început marţi în prezenţa premierului Mihai-Răzvan Ungureanu şi a ministrului de Interne, Gabriel Berca.
La reuniune participă şi ministrul Apărării, Gabriel Oprea, noul director al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu, şeful Serviciului Român de Informaţii, George Maior, procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Raed Arafat: În 2011 vrem ca în toate judeţele să existe echipaje SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a declarat, marţi, la şedinţa de bilanţ a IGSU pe 2010, că obiectivul serviciilor de intervenţie este ca în acest an să existe echipaje SMURD în toate judeţele ţării.
80% din echipajele SMURD aparţin de ISU Deva, 26 mai /Agerpres/ - Echipajele SMURD sunt incluse în proporţie de 80% în structura inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă (ISU), a declarat, luni, la Deva, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat.
Raed Arafat: Anul 2014 a fost dificil din punct de vedere al situaţiilor de urgenţă Anul 2014 a fost unul dificil din punct de vedere al situaţiilor de urgenţă, a declarat miercuri secretarul de stat în MAI Raed Arafat, cu ocazia prezentării evaluării activităţii Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă la un an de activitate.
Caraş-Severin: Bilanţ la Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Preşedintele Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, prefectul Octavian Ţunea, a precizat marţi, la şedinţa de bilanţ a ISU, că pompierii militari şi-au făcut pe deplin datoria anul trecut, în ciuda reducerilor de personal şi a constrângerilor bugetare.
Bilanţ DSU: Aproape 8 milioane de români au beneficiat anul trecut de asistenţă în situaţii de urgenţă Aproape 8 milioane de români au beneficiat, în anul 2015, de asistenţă din partea structurilor coordonate de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit bilanţul activităţii prezentat joi de secretarul de stat în MAI Raed Arafat.
Bilanţ IGSU: 859 situaţii de urgenţă pe zi, gestionate în medie în primul trimestru al anului Pe parcursul primului trimestru al anului 2014, la nivel naţional, serviciile profesioniste pentru situaţii de urgenţă au gestionat 77.282 situaţii de urgenţă, în medie 859 pe zi, în creştere cu 16% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, cele mai multe intervenţii fiind înregistrate în Capitală...