Cele mai citite
 


Teleorman: CAS a acordat anul trecut dispozitive medicale în valoare de 1,46 milioane de lei
marţi, 28 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Circa 2.370 de decizii pentru procurarea de dispozitive medicale au fost emise anul trecut de conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, numărul lor fiind în creştere cu 380 faţă de 2010.
Purtătorul de cuvânt al CAS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat luni pentru AGERPRES că valoarea totală a dispozitivelor medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice se apropie de 1,46 milioane de lei.
Cele mai cerute dispozitive medicale au fost pungile colostomice, protezele auditive, ortezele şi aparatele de administrare continuă a oxigenului. Cadrul de mers, fotoliul rulant, proteza pentru membrul superior sau inferior şi ghetele ortopedice se află, de asemenea, între solicitările adresate CAS Teleorman.
La sfârşitul anului trecut pe lista de aşteptare privind dispozitivele medicale se aflau aproape 460 de solicitări, în luna ianuarie eliberându-se la CAS aproximativ 300 de decizii privind procurarea lor. AGERPRES/(AS-Ştefan Stan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Aproape 800 de persoane sunt înscrise pe lista de aşteptare pentru dispozitive medicale Aproximativ 800 de persoane sunt înscrise la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman pe o listă de aşteptare pentru dispozitive medicale, a declarat luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Mihaela Popa.
Teleorman: Creşte numărul solicitărilor la CAS pentru dispozitive medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a acordat în primele şapte luni din acest an 1.210 decizii pentru procurarea de dispozitive medicale destinate recuperării unor deficienţe organice sau fiziologice, valoarea totală depăşind 800.000 de lei.
Teleorman: CAS a obţinut în anul trecut suplimentarea creditelor bugetare cu 60,7 milioane de lei Pe parcursul anului trecut Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a solicitat şi a obţinut, în mai multe etape, suplimentarea creditelor bugetare pentru serviciile medicale, suma totală fiind de peste 60,7 milioane de lei.
Teleorman: Jumătate din plăţile pentru serviciile medicale ale asiguraţilor se acoperă prin redistribuire naţională Directorul general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman, Marius Nica, a declarat marţi într-o conferinţă de presă că deficitul bugetar în acest domeniu se acoperă din redistribuirea care se face la nivel naţional.
Olt: Listă de aşteptare de anul trecut pentru dispozitive medicale Purtătorul de cuvânt al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Olt, Constanţa Coteneanu, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că sunt bolnavi care aşteaptă de anul trecut dispozitive medicale (proteze, lentile oculare etc.) şi este posibil ca cererile lor să fie onorate abia anul viitor.
Teleorman: CAS a imputat peste 22.620 de lei furnizorilor de servicii medicale Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Teleorman a efectuat în primele şapte luni din acest an circa 130 de controale la furnizorii de servicii medicale din judeţul din sudul ţării, specialiştii instituţiei stabilind o sumă totală imputabilă de peste 22.620 de lei.