Cele mai citite
 


Programul national de testare gratuita a auzului „Martisor pentru ureche”
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

 
 
 
In luna martie, Fundatia „Europa, Tara Mea” si Clinica Audio-Optica au grija de auzul doamnelor si domnisoarelor, lansand campania „Martisor pentru ureche”, pentru testarea gratuita a auzului in mai multe orase din tara.

 

 

Provocarea testarii gratuite incurajeaza femeile din Romania sa aiba o mai mare grija de sanatatea auzului, deoarece pierderea acestuia poate afecta negativ aproape fiecare aspect al vietii, de la performanta in cariera, pana la relatiile personale.
 
In societatea actuala, femeile ocupa roluri importante ce implica responsabilitate, precum ingrijirea si asigurarea bunastarii copiilor. Cat de bine pot auzi afecteaza felul in care comunica si felul in care isi pot desfasura responsabilitatile zilnice.
 
Studiile releva faptul ca procentul de femei care dezvolta probleme de auz este in crestere, aceasta afectiune fiind una din cele mai neglijate probleme de sanatate la ora actuala. In mod surprinzator, marea majoritate a medicilor generalisti nu isi intreaba pacientii la controalele de rutina daca au probleme de auz, in ciuda faptului ca un auz sanatos este esential pentru a putea intelege recomandarile medicale.
 
Mai mult, femeile – in special cele tinere – sunt reticente cand este vorba de a se trata pentru pierderea de auz, fapt ce le face predispuse la depresii si alte probleme emotionale, care pot avea un impact negativ asupra calitatii vietii. Initiativa „Martisor pentru ureche” are ca obiectiv ajutarea acestora sa urmeze pasii necesari, pentru a-si imbunatati starea fizica si mentala, si sa reduca riscurile de aparitie a bolilor specifice.
 
 
Campania “Martisor pentru ureche”, de testare
gratuita a auzului, va avea loc in urmatoarele centre teritoriale: Bucuresti, Brasov, Buzau, Bacau, Iasi, Craiova, Deva, Cluj, Slatina si Ploiesti. Deoarece numarul de solicitari poate fi mai mare decat capacitatea cabinetelor, toti cei interesati sunt rugati sa se programeze la numarul de telefon: 021-305.72.51.
 
Testarea gratuita se va face in cabinetele de audiologie ale Clinicii Audio-Optica, dotate cu aparatura de ultima generatie, iar examinarea va consta intr-o serie de investigatii precum: audiograma tonala, audiograma vocala etc. Vizitatoarele vor beneficia inclusiv de interpretarea rezultatelor, primind cea mai eficienta solutie pentru rezolvarea problemelor lor.
 
Contact:
Telefon: 021 303 68 09
E-mail: mihaela.becheru@audio-optica.ro

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Audio-Optica prelungeste campania nationala de testare gratuita a auzului pana la sfarsitul lunii martie In urma programului de testare gratuita a auzului, tot mai multi romani au devenit constienti de importanta diagnosticarii problemelor de sanatate ale sistemului auditiv, numarul de solicitari pentru testarea gratuita fiind foarte mare, astfel Clinica Audio-Optica a hotarat prelungirea campaniei pana...
Galeria Real si Sensiblu marcheaza “Ziua mondiala a inimii” printr-o actiune de testare gratuita a tensiunii si IMC Galeria Real si Sensiblu, in parteneriat cu Real Hypermarket, organizeaza in weekendul 1-2 octombrie o sesiune de testari gratuite de tensiune si indice de masa corporala, cu ocazia Zilei Inimii.
Aproape jumatate dintre romani, diagnosticati cu probleme de auz Aproape jumatate din romanii care au participat la programul national de Testare gratuita a auzului, sustinut de Centrul Medical Audio-Optica, au fost diagnosticati cu diferite forme de pierdere de auz.
Testare gratuită a tensiunii şi indicelui de masă corporală Ziua mondială a inimii va fi marcată printr-o acţiune de testare gratuită a tensiunii şi a indicelui de masă corporală (IMC), sâmbătă şi duminică, informează un comunicat de presă transmis miercuri AGERPRES.
Programul national de testare gratuita a auzului se apropie de final Campania nationala de testare gratuita a auzului, care se desfasoara la cabinetele de audiologie Audio-Optica din tara, se apropie de final.
Centrofarm demarează campania de testare gratuită a auzului și continuă campania de dermoanaliză În perioada 2 iunie-31 august, Centrofarm derulează în cadrul Programului Câștigă Viață campania de testare a auzului în 11 farmacii din București. Astfel, clienții Centrofarm pot beneficia gratuit de consultanță de specialitate. În plus, campania de dermoanaliză gratuită continuă și...