Cele mai citite
 


BioZone poate fi o soluţie pentru reducerea riscului de infecţii nosocomiale!
miercuri, 29 februarie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

 

Contaminarea aerului şi a suprafeţelor cu numeroase bacterii, virusuri, bacili, alergeni, fungi reprezintă o cauză importantă a infecţiilor nosocomiale. În acest sens calitatea aerului ar trebui să beneficieze de o atenţie sporită din partea managementului instituţiilor sanitare, întrucât costurile de spitalizare cauzate de infecţiile nosocomiale cresc considerabil în urma tratării lor.

Cu BioZone, problema calităţii aerului din spitale poate fi rezolvată simplu, rapid, eficient şi fără costuri mari. BioZone şi AirCare sunt aparate din categoria purificatoarelor de aer care dezodorizează şi dezinfectează aerul şi suprafeţele.

 

Evaluările ştiinţifice au demonstrat că purificatoarele de aer BioZone sunt eficiente în distrugerea microorganismelor din aer şi de pe suprafeţe, eliminând majoritatea bacteriilor, fungilor, alergenilor şi bacililor (bacteria E.coli, stafilococul auriu -inclusiv MRSA, piocianic, sporii de mucegaiuri etc.).
Testările au indicat o scădere semnificativă a numărului de microorganisme în suspensie din încăperea în care funcţionează.

 

S-a demonstrat, de asemenea, că tehnologia BioZone inactivează şi virusurile paragripale umane, dar și ale altor tipuri de gripă (sezonieră, aviară, porcină). Prin eficienţa sa împotriva germenilor patogeni, atât din aer, cât şi de pe suprafeţe, BioZone şi Air Care împiedică răspândirea virusurilor din sălile spitalului şi reduc semnificativ riscul infecţiilor nosocomiale.

 

Eficienţa BioZone în reducerea încărcăturii bacteriene dintr-un spaţiu închis a fost testată atât în prestigioase centre internaţionale (Penn State University, Institute of Microbiology and Epidemiology Beijing, Korea Apparel Testing & Research Institute), cât şi în institute specializate din România precum Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof.Dr. Matei Balş” şi Institutul Naţional de
Sănătate Publică.

 

O altă funcţie a purificatoarelor de aer BioZone şi Air Care este aceea de a dezodoriza încăperile în care acestea sunt întrebuinţate. Mirosurile neplăcute de mucegai, toalete, igrasie din spaţiile neventilate pot fi uşor eliminate şi nu mascate prin alte parfumuri. BioZone şi Air Care distrug moleculele din aer care generează mirosul şi le aduc în formă de compuşi simpli, constituenţi normali ai aerului.

 

Tehnologia BioZone de ultimă generaţie cu cele 5 mecanisme de funcţionare (oxidarea fotocatalitică, fotoplasma, lumina germicidală, ionii negativi, ozonul) situează aparatele BioZone pe primul loc în România în categoria purificatoarelor de aer.

 

BioZone şi Air Care nu poluează mediul eliberând parfumuri pentru a masca mirosurile neplăcute, nu necesită consumabile şi consumă doar 18-24W. BioZone este perfect silenţios şi foarte uşor de instalat, utilizat şi de întreţinut. Air Care este prevăzut şi cu sistem de fixare antifurt pe perete.

 

Purificatoarele de aer BioZone pot fi folosite atât în spitale, cabinete medicale, institute de cercetare ştiinţifică medicală, laboratoare, cât şi în locuinţă, automobil, birouri, hoteluri, spitale, instituţii publice, şcoli, grădiniţe, bănci, restaurante, săli de sport, cluburi, săli de curs, cămine de bătrâni etc.

 

BioZone este deja folosit în numeroase spitale şi institute din România: Spitalul Clinic „Prof. Dr. Theodor Burghele”, Spitalul Clinic de Copii „Dr. Victor Gomoiu”, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş”, Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, Spitalul Clinic de Copii “Grigore Alexandrescu”, Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic CF nr.2, Centrul de Diagnostic şi Tratament “Victor Babeş”, BGS – Divizia medicală, Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, etc.

 

Pentru mai multe detalii, accesaţi: www.biozoneac.ro


 

Începând cu 2010, BioZone este distribuitor exclusiv al companiei finlandeze Biozone Scientific International, producător de echipamente pentru purificarea şi dezinfecţia aerului.

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Corpul de control al premierului: Suspiciuni că Spitalul de Pediatrie Piteşti a raportat date neadevărate despre infecţiile nosocomiale Reprezentanţii Spitalului de Pediatrie Piteşti au consemnat în Registrul de infecţii nosocomiale, lunar, între 1 ianuarie 2015 - 16 februarie 2016, faptul că nu a fost identificată nicio infecţie nosocomială, fără a exista însă buletine de analiză în acest sens, existând astfel suspiciunea că înregistrările...
Vaslui: Posibil focar de infecţii nosocomiale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a declanşat o anchetă epidemiologică după ce doi pacienţi internaţi în Secţia Chirurgie a unităţii medicale s-au îmbolnăvit, medicii suspectând existenţa unui focar de infecţii nosocomiale.
BioZone – aer curat în locuinţa ta! În ciuda aparenţelor, cea mai mare parte a timpului din viaţă ne-o petrecem respirând aerul din căminul nostru. Calitatea aerului din locuinţă are o mare influenţă asupra sănătăţii şi confortului nostru. Praful, mirosurile neplăcute, sporii de mucegai, odorizantele de cameră şi produsele...
Brăila: Peste 50 de infecţii nosocomiale înregistrate în ultimul an la Spitalul Judeţean de Urgenţă, potrivit DSP Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Brăila a înregistrat, în perioada mai 2015 - aprilie 2016, 54 de cazuri de infecţii nosocomiale (n.r. intraspitaliceşti), potrivit unei situaţii făcute publice joi de directorul Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Gabriel Ciochină.
Saloanele de spital trebuie să fie bine aerisite pentru a evita infecţiile nosocomiale (studiu) Ventilarea naturală ar putea juca un rol important în reducerea riscului de infecţii nosocomiale. Aceste infecţii, transmise în mediul spitalicesc, pun mari probleme, care sunt complicate şi mai mult de rezistenţa tot mai mare a bacteriilor la antibiotice, scrie passionsante.be.
Corpul de control al premierului: La Spitalul de Pediatrie din Piteşti există probleme de ordin administrativ La Spitalul de Pediatrie din Piteşti există probleme de ordin administrativ, deoarece unitatea a raportat constant, din ianuarie anul trecut şi până în februarie 2016, că nu există infecţii nosocomiale în spital, deşi nu s-a efectuat nicio analiză - este una dintre concluziile preliminare ale Corpului...