Cele mai citite
 


Preţul certificatului pentru semnătură electronică, mai mic cu până la 30% prin Raiffeisen Bank şi certSIGN
joi, 1 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Raiffeisen Bank şi certSIGN oferă certificatul pentru semnătura electronică într-un timp mai scurt şi la un preţ mai mic cu până la 30% faţă de procedura standard, informează miercuri banca.
Conform fluxului de lucru introdus de Raiffeisen Bank, identificarea solicitantului se realizează gratis direct în unităţile băncii, nu prin notariat, iar kitul de semnătură electronică este livrat gratis, prin curier rapid, oriunde în ţară, în termen de maximum cinci zile.
În cazul posesorilor de certificate digitale calificate care trebuie reînnoite, Raiffeisen Bank şi certSIGN permit reînnoirea lor fără cheltuieli suplimentare pentru client indiferent de locul de unde au fost achiziţionate. Cheltuieli precum cele legate de autentificarea notarială şi transmiterea documentelor prin curier (procedura standard) sunt eliminate, toate formalităţile făcându-se în sucursalele Raiffeisen Bank.
Semnătura electronică poate fi folosită pentru orice document în format electronic sau e-mailuri. Documentul electronic capătă, astfel, valoarea legală a unui document oficial clasic, pe hârtie, semnat olograf şi ştampilat. La accesarea fondurilor europene, de exemplu, semnătura electronică este obligatorie. Conform codului fiscal, factura în format electronic transmisă către client trebuie, obligatoriu, semnată electronic.
În România, certificatul digital calificat poate fi folosit în relaţia cu următoarele instituţii: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), Oficiul Naţional al Registrului Comerţului (ONRC), Monitorul Oficial, Depozitarul Central, Comisia Naţională a Valorilor Mobiliare (CNVM), Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSP) şi autorităţile contractante din cadrul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).
Raiffeisen Bank are o reţea de 542 de agenţii în toată ţara care deservesc aproximativ două milioane clienţi persoane fizice, 100.000 de IMM-uri şi peste 6.800 de corporaţii mari şi medii.
certSIGN este lider al pieţei de certificate digitale şi are cea mai mare reţea de distribuţie din România. Compania oferă asistenţă prin call-center atât pentru instalarea şi configurarea certificatelor digitale, cat şi pentru completarea şi semnarea declaraţiilor pentru ANAF. AGERPRES/(AS - Oana Tilică)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: Stomatologii care depind de Casa de Asigurări de Sănătate, puşi în dificultate în urma tăierii finanţării Preşedintele Colegiului Medicilor Dentişti Satu Mare, Flaviu Simu, atrage atenţia că stomatologii din judeţ care depind de Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) sunt puşi într-o situaţie dificilă după tăierea finanţărilor, ei neprimind bani din luna februarie.
Teleorman: Casa de Asigurări de Sănătate a acoperit în 2013 cel mai mare buget din istoria sa Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Teleorman a avut alocate în 2013 cele mai mari surse bugetare din istoria sa - peste 267,6 milioane de lei, cu 15,62% mai mult decât în anul trecut, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, directorul instituţiei, Nicuşor Tiţa.
Gorj: Casa de Asigurări de Sănătate are datorii de 36 de milioane de lei la farmaciile din judeţ Directorul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj, Daniel Bondoc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că instituţia pe care o conduce trebuie să achite suma de 36 de milioane de lei către farmaciile din judeţ, reprezentând restanţe din anii 2009 şi 2010.
DNA: Director executiv adjunct la Casa de Asigurări de Sănătate Olt, trimis în judecată Procurorii DNA Craiova au trimis-o în judecată pe Ortanţa Ciobanu, director executiv adjunct în cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Olt, pentru luare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Suceava: CAS a încheiat contracte cu nouă spitale pentru acordarea majorărilor salariale de 25% Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a încheiat contracte cu toate cele nouă spitale publice din judeţ pentru acordarea sumelor reprezentând majorarea cu 25% a salariilor personalului din sistemul public sanitar, a declarat, miercuri, directorul instituţiei, Cristian Bleorţu.
Prahova: CAS, amendată pentru publicarea adreselor a mii de asiguraţi Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Prahova a fost amendată după ce a publicat pe site-ul său oficial date cu caracter personal aparţinând unui număr de peste 18.000 de asiguraţi care nu şi-au ridicat cardurile de sănătate.