Cele mai citite
 


Sâni prea mari? Apelează la reducția mamară!
joi, 1 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete
 

 

În timp ce unele femei își doresc să aibă sânii mai mari, multe dintre ele vor ca nurii dăruiți de natură să fie mai mici. Pentru fiecare dintre cele două deziderate, chirugia estetică vine cu soluții, dar de această dată vom vorbi despre reducția mamară, o operație estetică prin care sânii mari și lăsați sunt micșorați şi ridicaţi.

 

 

De obicei, femeile care apelează la reducția mamară au dimensiunile sânilor peste cele normale. Chiar dacă la început sânii sunt doar mari și nu cauzează incoveniente, în timp ei devin ”lăsați” sau ptozați. În plus, greutatea prea mare a sânilor duce la pierderea elasticității pielii și la dureri de spate, influențând negativ coloana vertebrală.
 
Pe lângă analizele medicale recomandate uzual, înainte de intervenția propriu-zisă este nevoie de realizarea unei ecografii sau mamografii care să permită vizualizarea ţesutului glandular şi sa detecteze eventuale probleme de natura chistică în vederea adoptării unui plan terapeutic corespunzător.
În esență, reducția mamară implică efectuarea unor incizii prin care este înlăturat surplusul de țesut glandular din sâni. După redimensionare, areola mamară este repoziționată, iar sânii sunt ridicați într-o poziție normală pe torace. Efectuată sub anestezie generală, intervenția chirugicală durează aproximativ 3- 4 ore, în funcție de dimensiunea sânilor și de complexitatea operației. Deși sunt mai mari decât în cazul implanturilor mamare, cicatricile rezultate devin aproape imperceptibile în aproximativ 6 luni de la operație, dacă sunt respectate toate indicațiile medicului estetician.
 
Munca de birou, cea care nu presupune o activitate fizică solicitantă, poate fi reluată după aproximativ două săptămâni după intervenție. Pe de altă parte, recuperarea totală (capacitatea de a relua orice activitate indiferent de efortul fizic depus) poate dura până la trei luni, în funcție de dimensiunea sânilor și de starea generală a pacientei. Cu toate acestea, medicul va fi cel care va stabili perioada de recuperare, analizând întregul context medical.
 
Dacă eşti interesat de o astfel de intervenţie, Clinica Dr.Niţescu îţi stă la dispoziţie. Dr. Cristian Niţescu, „esteticianul vedetelor” este medic primar în chirurgie plastică şi reparatorie, doctor în ştiinţe medicale şi unul dintre cei mai reputaţi chirurgi plasticieni din România. Cu o experienţă de peste 20 de ani, dr. Cristian Niţescu pune la dispoziţia clienţilor săi competenţa şi îndemânarea operatorie, dar şi atenţia, înţelegerea şi dragostea pentru estetic. Chirurgia estetică este ştiinţă şi artă în acelaşi timp, iar rolul dr. Cristian Niţescu este acela de a-ţi remodela corpul şi de a-ţi reda încrederea în tine. Îi poți adresa întrebări dr. Cristian Niţescu pe www.drNitescu.ro.

 

Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tinerele mămici au un adevărat aliat în chirurgia estetică. Poti acum să revină la formele dinaintea naşterii fără eforturi prea mari A deveni mamă este cel mai important moment din viaţa unei femei, dar naşterea în sine este un proces dificil prin care corpul trebuie să treacă. Aceste modificări pot deveni supărătoare pentru noile mămici, însă este important ca ele să ştie că există proceduri estetice care le ajută...
Societatea Studențească de Chirurgie din România organizează a XI a Ediție a workshop-ului de Chirurgie Plastică “Basic Plastic and Reconstructive Surgery Procedures” Studentii din anii clinici ai Facultații de Medicină Generală ai U.M.F. "Carol Davila"Bucuresti învată tehnici de bază din chirurgia plastică sub îndrumarea doctorilor din Clinica de chirurgie plastică și reparatorie condusă de Prof. Dr. Ioan Lascăr (SCUB)
Mamoplastia de reductie: sanatate si confort pentru toata viata Sanii prea mari pot provoca femeilor atat probleme de sanatate, cat si probleme emotionale. Durerile fizice, disconfortul, precum si alte probleme serioase la nivelul coloanei vertebrale pot fi evitate prin realizarea unei proceduri de micsorare a sanilor - mamoplastia de reductie.
Dr. Dragos Zamfirescu reconstruieste la Clinica Zetta nasul prabusit in urma unor interventii nereusite! Excelenta in medicina data de experienta si talent isi spune de fiecare data cuvantul! Dr. Dragos Zamfirescu, Doctor in Stiinte Medicale, Medic Primar in Chirugie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva si Presedintele Chirurgilor Plastici din Romania, a efectuat o operatie dificila...
Chirurgia estetică face ravagii în Venezuela Biopolimerii continuă să facă ravagii, în ciuda faptului că guvernul venezuelean a interzis injectarea lor în chirurgia plastică în noiembrie 2012, relatează 7sur7.be. Neprotejat de o membrană, gelul poate provoca reacţii şi migra în alte părţi ale corpului.
Cum poți obține o ”talie de viespe”? Stilul de viață nesănătos, alimentația dezechilibrată, sarcina și vârsta si-au lăsat amprenta inestetică asupra corpului dumneavoastră și nu mai sunteți mulțumiti de aspectul fizic? Abdominoplastia vă poate reda linia armonioasă a corpului, eliminând pielea încreţită, întărind muşchii abdominali...