Cele mai citite
 


Ion Bazac: Voi lipsi doar 60 de zile de la Ministerul Sănătăţii
vineri, 2 octombrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Sănătăţii, social-democratul Ion Bazac, care a demisionat, joi, din funcţie, a anunţat că, în perioada imediat următoare, vor demisiona şi secretarii de stat care au fost numiţi la Ministerul Sănătăţii de Alianţa PSD+PC, precum şi preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.
'Acest lucru se va întâmpla imediat după ce va intra în vigoare demisia ministrului', a precizat Ion Bazac.
El şi-a exprimat dorinţa ca în sistemul de sănătate să existe continuitate, dar a subliniat că acest lucru va depinde de deciziile politice ce se vor lua.
'Cred că programele începute trebuie continuate, aşa cum am făcut şi eu, ca şi strategia (din domeniu - n.r.). Lipsesc doar 60 de zile la Ministerul Sănătăţii. Vă asigur că pe 7 decembrie ne vom întâlni să sărbătorim. Voi avea posibilitatea să mă reîntorc la cravata cu căluţul gravat şi din această ipostază vorbesc de foarte multe măsuri economice despre care, în perioada aceasta, nu am putut să vorbesc fiind ministru. Am foarte multe lucruri de spus', a susţinut ministrul demisionar.
Ministerul Sănătăţii a fost instituţia cu cei mai mulţi miniştri schimbaţi din funcţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bazac: Există o anume intenţie privind limitarea întâlnirilor publice Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există 'o anume' intenţie din partea autorităţilor privind limitarea întâlnirilor publice de genul concertelor, competiţiilor sportive şi mitingurilor cu scopul prevenirii răspândirii virusului de tip nou.
Precizări ale fostului ministru al sănătăţii Ion Bazac privind plantele etnobotanice Fostul ministru al sănătăţii dr. Ion Bazac precizează că a fost primul care a solicitat public închiderea magazinelor de profil şi a elaborat un proiect pentru interzicerea poduselor etnobotanice.
Bazac susţine că nu are nicio legătură cu demisia lui Streinu-Cercel Fostul ministru al Sănătăţii, social-democratul Ionuţ Bazac, a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut nicio discuţie cu Adrian Streinu Cercel înainte ca acesta să-şi prezinte demisia din funcţia de secretar de stat la M.S., vestea aflând-o pe aeroport.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Ministerul Sănătăţii îi solicită lui Eugen Nicolăescu "decenţă" când se referă la Institutul Cantacuzino Ministerul Sănătăţii a solicitat, joi, deputatului PNL Eugen Nicolăescu "decenţă şi mai multă responsabilitate" atunci când îşi exprimă opinia cu privire la activitatea Institutului Naţional de Cercetare -Dezvoltare pentru Microbiologie şi Imunologie "Cantacuzino".