Cele mai citite
 


Botoşani: Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie s-au desfiinţat, joi, ca entităţi juridice, urmare a comasării acestora cu Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati'.
Spitalele desfiinţate în baza unei hotărâri de guvern vor funcţiona ca secţii în cadrul Spitalului 'Mavromati'. Patrimoniul acestora şi personalul au fost, de asemenea, transferate la Spitalul Judeţean.
'La momentul la care discutăm, putem considera că în Botoşani nu mai avem patru spitale dispersate, ci unul singur: Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani. Am adoptat şi o hotărâre prin care am făcut şi comasarea din punct de vedere patrimonial', a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Mihai Ţâbuleac.
De altfel, Spitalul 'Mavromati' din Botoşani va avea peste 2.200 de angajaţi, fiind una dintre cele mai mari unităţi din ţară.
Şeful CJ susţine că, în urma comasării, aproximativ 30 de persoane, personal TESA din spitalele desfiinţate, vor fi disponibilizate. AGERPRES/(A - Cristian Lupaşcu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati ar putea fi retrogradat în categoria a V-a Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' din Botoşani ar putea pierde, de la 1 ianuarie 2012, statutul de spital de urgenţă, în cazul în care Consiliul Judeţean (CJ) nu va aproba, în şedinţa din 29 septembrie, comasarea acestuia cu Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi...
Botoşani: Spitalul Judeţean 'Mavromati' ar putea deveni cel mai mare spital din ţară Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' ar putea deveni, în urma comasării cu Spitalul de Psihiatrie, Spitalul de Copii şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie, cel mai mare spital din ţară. Managerul instituţiei, medicul Ovidiu Mimor, a anunţat, joi, că noua organigramă a instituţiei, prevede existenţa...
Botoşani: Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă 'Mavromati' vor participa la şedinţa CJ în care se va discuta comasarea Toţi medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă ''Mavromati'' Botoşani vor participa, joi, la şedinţa Consiliului Judeţean (CJ) în cadrul căreia va fi dezbătut proiectul de hotărâre privind comasarea unităţii medicale cu alte trei spitale de interes judeţean. Medicul Gheorghe Apetroaie a declarat, luni,...
Botoşani: Peste 50 de lucrători din spitalele comasate au dat CJ în judecată Peste 50 de angajaţi TESA de la Spitalul de Copii, Spitalul de Psihiatrie şi Spitalul de Obstretică şi Ginecologie din Botoşani au contestat, în instanţă, hotărârea Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani privind comasarea celor trei spitale cu Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.
Botoşani: Angajaţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pichetează Consiliul Judeţean Aproximativ 150 de angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani au pichetat, joi dimineaţă, sediul Consiliului Judeţean (CJ),
Botoşani: CJ vrea gradul II de clasificare pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati Consiliul Judeţean Botoşani solicită Ministerului Sănătăţii şi Guvernului includerea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Mavromati" în categoria a doua de clasificare, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ, Mihai Ţâbuleac.