Cele mai citite
 


Dr. Bogdan Opriţa: Eugen Nicolăescu mai rămâne internat până mâine
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu va mai rămâne internat la Spitalul Floreasca până vineri, a declarat pentru AGERPRES dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al spitalului.
În prezent este bine, este conştient, rezultatul analizelor de până acum nu evidenţiază elemente de îngrijorare, dar mai urmează să facă o serie de investigaţii, a precizat Opriţa, menţionând că Eugen Nicolăescu a fost consultat de o comisie formată din mai mulţi profesori.
Liberalul Eugen Nicolăescu a fost dus la Spitalul Floreasca, miercuri seară, de un echipaj SMURD, după ce i s-a făcut rău. Dr. Raed Arafat, subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat, pentru AGERPRES, că pacientul era stabil şi conştient. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca, inaugurată Ministrul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, a declarat luni că noua Unitate de Primiri Urgenţe de la Spitalul Floreasca este a doua de acest fel inaugurată în Bucureşti, în aproape un an, şi şi-a exprimat speranţa că vor fi deschise şi altele atât în ţară, cât şi în Capitală.
Cioloş: Secţia de arşi de la Spitalul Floreasca va începe să funcţioneze în câteva săptămâni; acolo a fost delăsare Premierul Dacian Cioloş afirmă că în câteva săptămâni secţia de arşi a Spitalului Floreasca din Capitală va începe să funcţioneze.
Raed Arafat a depus jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii Doctorul Raed Arafat a depus, miercuri, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Sănătăţii, în faţa preşedintelui Traian Băsescu.
Bogdan Opriţa (Spitalul Floreasca): O pacientă internată în Secţia de ortopedie va fi externată astăzi O pacientă aflată în Secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca este programată să se externeze vineri, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.
Spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni şi Universitar sunt pregătite să preia răniţii din Muntenegru Şeful SMURD Bucureşti-Ilfov şi purtător de cuvânt al Spitalului Floreasca, dr. Bogdan Opriţa, a declarat luni pentru AGERPRES că a fost anunţat ca la Spitalul Floreasca să se pregătească câteva paturi pentru pacienţii care au fost răniţi în accidentul din Muntenegru.