Cele mai citite
 


Galaţi: Amenzi de 100.000 lei pentru comercializare se substanţe interzise şi 27 de 'magazine de vise' închise
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
De anul trecut şi până în prezent, vânzătorii de etnobotanice au primit de la Poliţia Locală amenzi în valoare totală de 100.000 lei, iar 27 de ''magazine de vise'', au fost închise, a declarat, joi, pentru AGERPRES viceprimarul municipiului Galaţi, Nicuşor Ciumacenco.
Potrivit acestuia, au fost confiscate 650 pachete cu substanţe interzise, în valoare totală de 13.000 lei.
''În urmă cu mai bine de un an declanşam un adevărat război împotriva aşa ziselor 'magazine de vise' care comercializau produse etnobotanice. Pentru a le putea închide, am iniţiat o Hotărâre de Consiliu Local ce interzicea acest tip de activitate pe raza municipiului Galaţi. Din 28 de 'magazine de vise' în prezent mai funcţionează unul singur, în Ţiglina I, în zona Ultimul Leu. Consider că este doar o chestiune de timp până când şi acesta va avea soarta celorlalte. Nu trebuie uitat faptul că, în urma consumului unor astfel de substanţe, o sută de gălăţeni au ajuns la Spitalul de Urgenţă, doar în 2010, înainte ca legislaţia să ne permită să le blocăm activitatea'', a spus Ciumacenco. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Galaţi: Un tânăr aflat sub influenţa etnobotanicelor a agresat cadre medicale şi a distrus un electrocardiograf Un tânăr de 28 ani din Galaţi, adus duminică noaptea la Spitalul Judeţean de Urgenţă din localitate, aflat sub influenţa consumului de substanţe etnobotanice, a agresat mai multe cadre medicale şi a distrus un electrocardiograf.
Galaţi: Amenzi pentru suplimente alimentare Mai mulţi agenţi economici din Galaţi care comercializau suplimente alimentare au fost sancţionaţi, vineri, de inspectorii din cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor.
Galaţi: Doi tineri, reţinuţi pentru posesie de substanţe etnobotanice Doi tineri de 20 şi 22 ani au fost reţinuţi de poliţiştii locali după ce, asupra lor, au fost găsite 16 doze de substanţe etnobotanice, se arată într-o informare transmisă joi, AGERPRES, de Poliţia Locală Galaţi.
Galaţi: Anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă după decesul unui pacient Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi s-a autosesizat şi a declanşat o anchetă la Spitalul Judeţean de Urgenţă în urma decesului unei persoane operate în unitatea sanitară de unde ar fi contactat o infecţie intraspitalicească.
DIICOT: Aproximativ şase kilograme de droguri, descoperite la percheziţiile din Bucureşti şi Galaţi Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) au confiscat, în urma percheziţiilor desfăşurate luni la mai multe magazine care comercializau produse etnobotanice din Bucureşti şi Galaţi, aproximativ şase kg droguri, 2.400 plicuri conţinând droguri...
Galaţi: Trei spitale amendate în urma controalelor pe linia infecţiilor nosocomiale Trei spitale din judeţul Galaţi au fost amendate cu suma totală de peste 11.000 lei în urma controalelor încrucişate efectuate în luna aprilie de reprezentanţi ai direcţiilor de sănătate publică din Suceava şi Călăraşi, a anunţat joi purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Galaţi, Valentin...