Cele mai citite
 


Iaşi: Vasile Vîntu, noul rector al USAMV
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof. univ. dr. Vasile Vîntu este noul rector ales la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară 'Ion Ionescu de la Brad' din Iaşi.
După cele două mandate ale prof. dr. Gerard Jităreanu, prof. dr. Vasile Vîntu va conduce instituţia de învăţământ în următorii patru ani. Alegerile au fost câştigate cu 113 voturi, în timp ce contracandidatul, dr. Valeriu V. Cotea, a fost votat de 52 de alegători.
Conform calendarului stabilit pentru alegerile 2012, confirmarea rectorului de către ministrul educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului este programată pentru intervalul 1 - 31 martie, iar perioada pentru numirea prorectorilor ce vor face parte din viitoarea echipă de conducere a fost prevăzută pentru intervalul 3 martie - 6 aprilie. AGERPRES/(A-Daniela Malache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Doi profesori de renume candidează pentru conducerea USMAV 'Ion Ionescu de la Brad' Cei 174 de electori ai Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară ''Ion Ionescu de la Brad'' (USMAV) din Iaşi trebuie să decidă care dintre cei doi candidaţi, prof.univ.dr. Vasile Vîntu şi prof.univ. dr. Valeriu Cotea, va ocupa cea mai înaltă poziţie în ierarhia universitară, cea de rector...
Iaşi: Senatul UMF a ales un rector interimar Medicul Ştefan Georgescu a fost ales în funcţia de rector interimar al Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T.Popa Iaşi, a anunţat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, Gabriel Dimofte, preşedintele Senatului instituţiei de învăţământ superior.
Iaşi: Viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt, susţine primarul municipiului Primarul Mihai Chirica a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că viitorul Spital Regional de Urgenţe va fi construit în zona Moara de Vânt.
Iaşi: UMF Iaşi are o nouă conducere Noua echipă de prorectori a Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Grigore. T. Popa' din Iaşi a fost votată în unanimitate în cadrul unei şedinţe care a avut loc luni după amiază.
Iaşi: Vasile Astărăstoae, confirmat în funcţia de rector al UMF 'Gr.T.Popa' Prof.univ.dr. Vasile Astărăstoae a fost confirmat în funcţia de rector al Universităţii de Medicină şi Farmacie 'Gr.T.Popa' din Iaşi, de ministrul Educaţiei, Cătălin Ovidiu Baba.
Iaşi: Vasile Astărăstoae a demisionat din funcţia de rector al UMF Gr.T. Popa Vasile Astărăstoae, rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie Gr.T. Popa din Iaşi a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că demisionează din această funcţie de conducere.