Cele mai citite
 


Lituania: Un bebeluş s-a născut cu o alcoolemie de 2 la mie
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În Lituania s-a născut un bebeluş cu o alcoolemie de 2 la mie. Şi mama avea alcoolemia de 1,1 la mie când a născut, a anunţat agenţia de presă BNS, citată de 7sur7.be.
Bebeluşul este în afara oricărui pericol, au spus medicii de la spitalul din Rokiskis. N-au fost dezvăluite vârsta mamei şi sexul nou-născutului. Se ştie doar că este al treilea copil al femeii.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Un bebeluş cu o malfomaţie congenitală la inimă, transportat la Cluj cu un elicopter SMURD Un bebeluş născut în urmă cu o săptămână la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila cu o malfomaţie congenitală la inimă şi care avea nevoie urgentă de operaţie a fost transportat duminică, la Cluj, cu un elicopter SMURD.
Vaslui: Anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea din Bârlad Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui au demarat o anchetă în cazul unui bebeluş născut mort la Maternitatea Bârlad, după ce familia a acuzat cadrele medicale de neglijenţă.
VIRUSUL ZIKA Canada: Primul bebeluş născut cu microcefalie asociată Zika O femeie purtătoare a virusului Zika a dat naştere primului bebeluş din Canada afectat de microcefalie asociată acestei boli transmisă mai ales de ţânţari, au informat vineri surse medicale citate de AFP.
Un bebeluş cu o greutate record, de 6 kilograme, s-a născut la maternitatea din Zalău Un bebeluş cu o greutate de aproape 6 kilograme s-a născut, pe cale naturală, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, iar medicii susţin că naşterea fără cezariană a unui copil cu o astfel de greutate este o premieră pentru unitatea spitalicească.
În comă, din cauza unei alcoolemii record Iaşi, 6 feb /Agerpres/ - O femeie din localitatea Scobinţi a fost adusă, vineri, în comă de gradul III la Unitatea de Primire a Urgenţelor (UPU) din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţe "Sfântul Ioan" din Iaşi, după ce a băut o cantitate considerabilă de alcool.
Un bebeluş din România născut fără intestine are o şansă la viaţă în urma donaţiilor, după un reportaj AP Andrei, un bebeluş de opt luni din România căruia i s-au dat doar câteva zile de trăit atunci care s-a născut aproape fără intestine, are acum şansa de a pleca în Statele Unite pentru un transplant, datorită donaţiilor pe care a început să le primească din Europa şi SUA, scrie vineri Associated Press...