Cele mai citite
 


Prinţul Johan Friso ar putea fi transferat la Londra la sfârşitul săptămânii
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul olandez Friso va părăsi probabil Austria, unde este spitalizat în prezent, şi va fi transferat la o clinică londoneză specializată în îngrijirea pacienţilor în comă, anunţă joi cotidianul olandez Algemeen Dagblad, citat de agenţia Belga.
Prinţul ar fi astfel aproape de familie, a afirmat Johannes Schwamberger, purtător de cuvânt al centrului în care este internat al doilea fiu al reginei Olandei. 'Este foarte important pentru pacienţii comatoşi să aibă alături persoane apropiate', a adăugat el.

Şi spitalul universitar din Liege, specializat în tratarea pacienţilor în comă, şi-a oferit serviciile familiei regale olandeze.

Cel de-al doilea fiu al reginei Beatrix, prinţul Johan Friso, în vârstă de 43 de ani, a fost internat la spitalul universitar din Innsbruck, după ce a fost surprins de o avalanşă şi a stat sub zăpadă circa 20 de minute, timp în care creierul nu i-a fost oxigenat. Asupra prinţului s-au exercitat manevre de reanimare 50 de minute, durată considerată prea lungă de medici. În prezent el este în comă.AGERPRES/ (Lelia Bretan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prinţul Friso a părăsit Austria şi urmează să fie transferat într-o clinică de la Londra Prinţul olandez Johan Friso, accidentat la schi în Vorarlberg pe data de 17 februarie, a părăsit joi după-amiază Austria, transmite APA.
Iaşi: În comă, după operaţia de mărire a sânilor O femeie în vârstă de 30 de ani a fost adusă în stare gravă la Spitalul Universitar 'Sfântul Spiridon' din Iaşi, după ce a suferit o intervenţie de augmentare a sânilor la o clinică privată din municipiu.
(Corespondenţă) Austria: Schiorul Hans Grugger s-a recuperat complet după accidentarea la cap Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Schiorul lotului olimpic austriac, Hans Grugger, 29 de ani, s-a recuperat complet, după gravul accident suferit în urmă cu peste două săptămâni, pe pârtia staţiunii Kitzbuhel, unde se antrena pentru Cupa Mondială.
Austria: 160 de ani de la naşterea psihiatrului, neurologului şi filosofului Sigmund Freud Psihiatrul, neurologul şi filosoful Sigmund Freud s-a născut la 6 mai 1856 în Freiberg, Moravia, astăzi Pribor din Republica Cehă, fiu al lui Jacob Freud şi a celei de a treia soţii a acestuia, Amalia. Cei doi fraţi vitregi ai lui Sigismund, Emmanuel şi Philipp, erau aproape de aceeaşi vârstă cu mama...
Auto: Spitalul universitar din Lausanne confirmă internarea lui Michael Schumacher Spitalul universitar din Lausanne (CHUV) a confirmat luni că pilotul german Michael Schumacher a fost internat în această clinică, după ce a părăsit spitalul din Grenoble (Franţa), în care a petrecut ultima jumătate de an.
Galaţi: În comă, după o operaţie de liposucţie O femeie, de 37 de ani, din Brăila, este în comă, după o operaţie de liposucţie efectuată la o clinică privată din municipiul Galaţi.