Cele mai citite
 


Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident în timp ce transporta la spital un pacient
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O ambulanţă a fost implicată joi într-un accident rutier în timp ce transporta la Spitalul de Urgenţă din Vaslui un pacient.
Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, autosanitara se afla în misiune şi se îndrepta către spital cu un copil cu febră în momentul în care a fost acroşată de un şofer care nu a acordat prioritate de trecere.
"Şoferul de pe ambulanţă a sesizat la 112 acest eveniment. Salvarea circula spre spital cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune în momentul în care de o stradă laterală a ieşit un autoturism al cărui şofer nu a acordat prioritate, iar cele două maşini au intrat în coliziune. Având în vedere că avariile au fost minore, ambulanţa a mers mai întâi la spital cu pacientul, după care a revenit la poliţie. Şoferul vinovat de accident a fost sancţionat contravenţional cu şase puncte amendă şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 60 de zile", a declarat pentru AGERPRES Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui. AGERPRES/(AS; Claudiu Andone)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident din cauza unui şofer neatent Vaslui, 16 nov /Agerpres/ - O autosanitară a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, marţi, într-un accident de circulaţie din cauza unui şofer neatent care nu a acordat prioritate salvării.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie Vaslui, 8 sep /Agerpres/ - O autosanitară aparţinând Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată într-un accident rutier, miercuri după-amiază, pe raza oraşului Vaslui.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident rutier O salvare a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, staţia Negreşti, a fost implicată marţi într-un accident rutier, soldat cu rănirea uşoară a şoferului şi a două asistente medicale, aflaţi în ambulanţă.
Vaslui: Ambulanţă implicată într-un accident de circulaţie O ambulanţă de la Staţia Bârlad a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a fost implicată, luni dimineaţă, într-un accident de circulaţie. Ambulanţa se deplasa la o solicitare, iar în dreptul Grădinii Publice din Bârlad a intrat în coliziune cu un autoturism.
Vaslui: Maşina Serviciului Judeţean de Ambulanţă, implicată într-un accident O maşină de intervenţie a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a fost implicată luni după-amiază într-un accident pe raza localităţii Sârbi, în timp ce circula spre municipiul Bârlad.