Cele mai citite
 


Premierul şi membri ai Cabinetului se află în vizită de lucru, la Iaşi
sâmbătă, 3 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a avut, vineri dimineaţă, o întâlnire cu reprezentanţii autorităţilor locale, la Palatul Administrativ din Iaşi.
Ulterior, primul ministru va participa la redeschiderea Muzeului ''Poni-Cernătescu'' şi a Muzeului memorial ''Mihail Kogălniceanu'', care s-au aflat într-un proces de reamenajare şi reabilitare.
Pe agenda premierului mai figurează o întâlnire cu Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei Teofan Savu, dar şi una cu oamenii de afaceri la Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi.
Ministrul Afacerilor Externe, Cristian Diaconescu, va lua parte, la Universitatea ''Petre Andrei'' din Iaşi, la o dezbatere pe probleme actuale de politică externă.
La rândul său, ministrul Educaţiei, Cătălin Baba, va merge în cursul zilei în vizită la Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza", Colegiul ''Costache Negruzzi", Liceul Teoretic ''Vasile Alecsandri", Liceul Teoretic ''Al. I. Cuza", Universitatea de Arte ''George Enescu", precum şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean, Palatul Copiilor, Casa Corpului Didactic, Casa de Cultură a Studenţilor.
Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, va avea în cursul amiezii o întâlnire de lucru cu prefectul Dragomir Sava Tomaşeschi, după care aceştia se vor întâlni, la sediul IPJ Iaşi, cu şefii structurilor judeţene MAI.
Tot vineri, ministrul Justiţiei, Cătălin Predoiu, va efectua o vizită la Curtea de Apel Iaşi, unde se va întâlni cu judecătorii acestei instanţe şi cu procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi, după care va susţine o declaraţie de presă. Apoi, Predoiu va vizita şantierul noului Palat de Justiţie.
Ministrul Agriculturii, Stelian Fuia, are, pe parcursul zilei, o serie de întrevederi şi discuţii cu reprezentanţii Direcţiei Agricole şi Dezvoltare Rurală Iaşi, la sediul instituţiei.
Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, va avea, în cursul acestei zile, întâlniri cu reprezentanţi ai domeniului medical ieşean, cu noua conducere a Universităţii de Medicină şi Farmacie ''Gr. T. Popa''.
Premierul Ungureanu şi membrii Cabinetului se află de vineri la Iaşi, pentru a participa la prima şedinţă comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, care va avea loc sâmbătă, la Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza''. Reprezentanţii celor două guverne vor discuta aspecte legate de cooperarea bilaterală, cu accent pe domeniile: energie, transporturi, administraţie, securitate socială şi educaţie. AGERPRES
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Primarul Chirica a discutat cu reprezentanţii Băncii Mondiale despre noile proiecte care au nevoie de finanţare Reprezentanţii municipalităţii ieşene au avut o întâlnire cu o delegaţie a Băncii Mondiale (BM) în România, condusă de Elisabetta Capannelli, director de ţară al instituţiei în România.
Iaşi: Senatorul Marin Burlea motivează trecerea sa de la UNPR la PSD prin faptul că se simte de stânga Senatorul UNPR Marin Burlea, care a anunţat luni în plenul Senatului că devine membru al PSD, şi-a motivat, într-o declaraţie pentru AGERPRES, această trecere prin faptul că se simte tot mai de stânga în urma 'contactului cu populaţia tânără din Moldova', care este extrem de săracă şi nemulţumită.
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date:
INTERVIU/Ponta: În prezent nu există Opoziţie; există, bun sau rău, Guvernul actual, în partea cealaltă - nimic Prim-ministrul Victor Ponta a acordat un interviu AGERPRES în care vorbeşte despre vizita pe care o efectuează în aceste zile în state din zona Golfului Persic, dar şi despre proiectele Guvernului privind economia, infrastructura şi salariile bugetarilor.
Previziuni economice Actualitatea economică internă şi externă în date: