Cele mai citite
 


Sesiune a specialiştilor de la Anadolu Medical Center despre tratamente ginecologice moderne
sâmbătă, 3 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Medici specialişti ai Anadolu Medical Center vor discuta public, pe 7 martie, cu pacienţii români despre cele mai moderne tratamente oncologice şi ginecologice.
Potrivit unui comunicat de presă, Anadolu Medical Center, instituţie europeană de referinţă în domeniul oncologiei şi sănătăţii femeii, va organiza o sesiune publică de prezentări şi consiliere medicală de specialitate cu privire la problemele critice de sănătate ale femeii, cu accent pe cele mai noi metode chirurgicale şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie.
Sesiunea este deschisă publicului şi va avea loc pe 7 martie iar participanţii se pot înscrie în prealabil la tel. 021.207.00.50.
Prezentările vor fi susţinute de o experţi de top din cadrul Anadolu Medical Center: Fatih Güçer, M.D. Assoc. Prof. Obstetrică şi Ginecologie, şi Necdet Üskent, M.D. Profesor de Hematologie, Medicină Internă şi Oncologie Medicală.
Cei doi specialişti vor prezenta cele mai noi descoperiri şi performanţe în tratarea şi chirurgia cancerului de col uterin obţinute de experţii Anadolu.
Aceştia vor prezenta apoi studii de caz, inclusiv poveşti de succes ale pacientelor din România. Nu în cele din urmă, participanţii vor avea posibilitatea de a obţine consiliere în cadrul unor discuţii individualizate.
Evenimentul public va avea loc la Marriott Grand Hotel din Bucureşti, salonul A, începând cu ora 14,00. Înregistrarea telefonică este obligatorie. Locurile sunt limitate. Participarea este gratuită.
Anadolu Medical Center (Istanbul, Turcia) este o instituţie medicală de referinţă în Europa, care furnizează expertiză de specialitate de cel mai înalt nivel şi tratamente de ultimă generaţie în oncologie şi sănătatea femeii.
Centrul a fost reacreditat recent (iulie 2011) de Societatea Europeană de Oncologie Medicală, ca o dovadă a excelenţei Centrului Oncologic.
Din 2002, Anadolu Medical Center este afiliat al Johns Hopkins Medicine, una dintre cele mai prestigioase instituţii medicale ale lumii, cu peste 100 de ani de expertiză. AGERPRES(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Subprogramul pentru depistarea precoce a cancerului de col uterin a demarat în judeţ La Spitalul Judeţean Timişoara a demarat, luni, subprogramul de screening pentru depistarea precoce activă a cancerului de col uterin, iar Unitatea Regională de Management Vest (URM-V) va organiza şi sesiuni de instruire legate de desfăşurarea acestui subprogram.
Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susține începerea campaniei naționale de vaccinare împotriva HPV pentru 2013-2014 Coaliția de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susține preocuparea Ministerului Sănătății de a găsi formula optimă de vaccinare împotriva HPV, o eventuală campanie putând debuta în a doua parte a anului 2013.
Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine începerea campaniei naţionale de vaccinare Coaliţia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin în România susţine, într-un comunicat transmis, duminică, AGERPRES, preocuparea Ministerului Sănătăţii de a găsi formula optimă de vaccinare împotriva HPV, o eventuală campanie putând debuta în a doua parte a anului 2013.
România - pe harta mondială a chirurgiei oncoginecologice: 5% dintre intervențiile de tratament conservator pentru cancerul de col uterin din lume se realizează la noi în țară, fără nicio complicație sau recidivă a bolii. 8 din 52 de femei operate prin această intervenție, în România, au decis să aibă copii și au dus sarcina la termen în condiții perfect...
Campanie de informare privind prevenţia şi depistarea cancerului de sân şi col uterin Fundaţia Renaşterea pentru Educaţie, Sănătate şi Cultură a desfăşurat, timp de un an, o companie de educare privind prevenţia şi depistarea precoce a cancerului de sân şi de col uterin.
În România chirurgia minim invazivă în afecţiunile ginecologice se utilizează în proproţie de 3% -5% Primul Congres Naţional de Chirurgie Minim Invazivă în Ginecologie şi al 8-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Americane a Laparoscopiştilor Ginecologi (AAGL) are ca principal obiectiv noutăţile din domeniu şi pregătirea specialiştilor, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, conf.dr.Nicolae...