Cele mai citite
 


Prinţul Friso a părăsit Austria şi urmează să fie transferat într-o clinică de la Londra
vineri, 2 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prinţul olandez Johan Friso, accidentat la schi în Vorarlberg pe data de 17 februarie, a părăsit joi după-amiază Austria, transmite APA.
Potrivit informaţiilor oferite de poliţia austriacă, prinţul a părăsit Austria de pe aeroportul de la Innsbruck în jurul orei 14:00, însoţit de o echipă de medici, şi urmează să fie internat într-o clinică specializată în reabilitarea pacienţilor aflaţi în comă de la Londra.
Deşi nu s-a confirmat oficial în ce clinică urmează să fie internat prinţul Friso, în ultimele zile s-a speculat că va fi internat fie la Bruxelles, fie la Londra, în Olanda neexistând o clinică specializată în reabilitarea post-comă.
Prinţul Johan Friso de Orania-Nassau von Amsberg, în vârstă de 43 de ani, a fost îngropat la data de 17 februarie sub zăpadă de o avalanşă în Lech şi s-ar putea să nu-şi mai recapete niciodată cunoştinţa, după cum au anunţat medicii spitalului universitar din Innsbruck.
Medicii au afirmat că prinţul Friso, îngropat timp de cinsprezece minute sub zăpadă, a suferit traume craniene grave din cauza lipsei de oxigen şi că ar putea dura luni sau chiar ani până să îşi poată reveni.AGERPRES/(Smaranda Câmpeanu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prinţul Johan Friso ar putea fi transferat la Londra la sfârşitul săptămânii Prinţul olandez Friso va părăsi probabil Austria, unde este spitalizat în prezent, şi va fi transferat la o clinică londoneză specializată în îngrijirea pacienţilor în comă, anunţă joi cotidianul olandez Algemeen Dagblad, citat de agenţia Belga.
(Corespondenţă) Austria: Schiorul Hans Grugger s-a recuperat complet după accidentarea la cap Corespondentul Agerpres, George Andrei, transmite: Schiorul lotului olimpic austriac, Hans Grugger, 29 de ani, s-a recuperat complet, după gravul accident suferit în urmă cu peste două săptămâni, pe pârtia staţiunii Kitzbuhel, unde se antrena pentru Cupa Mondială.
Austria: 160 de ani de la naşterea psihiatrului, neurologului şi filosofului Sigmund Freud Psihiatrul, neurologul şi filosoful Sigmund Freud s-a născut la 6 mai 1856 în Freiberg, Moravia, astăzi Pribor din Republica Cehă, fiu al lui Jacob Freud şi a celei de a treia soţii a acestuia, Amalia. Cei doi fraţi vitregi ai lui Sigismund, Emmanuel şi Philipp, erau aproape de aceeaşi vârstă cu mama...
(Corespondenţă)Compatibilitatea cu legea UE a modificărilor privind accesul la beneficii va fi evaluată de CE numai după ce Londra îşi clarifică intenţiile Bruxelles, 25 nov - Corespondentul AGERPRES, Florin Ştefan, transmite: Comisia Europeană va evalua compatibilitatea cu legea UE a oricăror măsuri noi propuse de guvernul Marii Britanii privind accesul cetăţenilor UE la beneficii sociale atunci când acestea vor fi finalizate şi nu înainte, a declarat...
Şerban Huidu, în stare gravă în urma unui accident de schi în Austria Cunoscutul om de televiziune român Şerban Huidu, realizator al îndrăgitei emisiuni 'Cronica cârcotaşilor' de la Prima Tv, a suferit miercuri seara un grav accident de schi în Austria, unde se afla împreună cu familia în vacanţă, informează canalele media.
Timiş: Chirurgul oncohematolog Margit Şerban - 'steaua norocoasă' a copiilor cu leucemie Prof. univ. dr. Margit Şerban este şefa Clinicii de Oncohematologie Pediatrică din cadrul Spitalului de Copii ''Louis Ţurcanu'' din Timişoara şi-i place să se caracterizeze ca fiind foarte muncitoare, foarte ambiţioasă şi foarte responsabilă. A salvat sute de copii din suferinţă şi i-a răpit morţii,...