Cele mai citite
 


Călăraşi: O nouă substaţie SMURD va fi inaugurată la Olteniţa
sâmbătă, 3 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată sâmbătă, la ora 11,00 în municipiul Olteniţa, la eveniment fiind aşteptat subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii doctor Raed Arafat.
''Pentru ISU 'Barbu Ştirbei' Călăraşi inaugurarea acestei substaţii este una dintre cele mai importante realizări din ultima vreme după primirea celor mai noi autospeciale pe care le deţine în momentul de faţă. Este foarte important acest serviciu mobil, dat fiind faptul că în zona Olteniţa am avut foarte multe accidente rutiere şi multe alte situaţii de urgenţă'', a declarat, vineri, pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ''Barbu Ştirbei'' al judeţului Călăraşi, plutonier major Ovidiu Tătăranu.
Potrivit acestuia, noua substaţie SMURD va avea în dotare o autospecială şi 15 angajaţi.
Aceasta este cea de-a patra substaţie a Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ''Barbu Ştirbei'', celelalte trei fiind în Călăraşi, Lehliu Gară şi Dragalina.
AGERPRES/(A - Mirel Tudorache)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Călăraşi: Substaţie SMURD, inaugurată joi la Borcea O nouă substaţie a Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) va fi inaugurată joi în comuna Borcea în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii, dr. Raed Arafat, şi a inspectorului general al IGSU, colonel Marcel Sorin Lucaciu.
Harghita: SMURD Gheorgheni a fost operaţionalizat în prezenţa Ministrului Apărării Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Gheorgheni a fost operaţionalizat, sâmbătă, în prezenţa ministrului Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a şefului Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), general de brigadă Ioan Baş, şi a secretarului de stat în Ministerul...
RETROSPECTIVÃ/ Sălaj: Peste 2.000 de intervenţii SMURD în primul an de activitate Primul an de activitate al Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare în Sălaj a însemnat peste 2.000 de intervenţii la nivelul celor patru subunităţi din judeţ, pentru toate urgenţele care pun viaţa unei persoane sau mai multora în pericol imediat.
Raed Arafat: Până la sfârşitul anului nu va mai fi niciun judeţ care să nu aibă SMURD Subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat a declarat, vineri, cu ocazia aniversării a trei ani de la înfiinţarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Bucureşti, că unul dintre scopurile propuse până la sfârşitul anului este acela să nu mai existe niciun judeţ...
Ialomiţa: SMURD la Slobozia şi Ţăndărei Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) 'Barbu Catargiu' Ialomiţa a inaugurat, miercuri, Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) la Gărzile de Intervenţie Slobozia şi Ţăndărei.
Vaslui: SMURD inaugurat în judeţ Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Vaslui - echipaje de prim-ajutor Vaslui şi Bârlad a fost inaugurat, vineri, în prezenţa subsecretarului de stat în Ministerul Sănătăţii dr. Raed Arafat şi a autorităţilor judeţene.