Cele mai citite
 


Brăila: Institutul de Medicină Legală are de recuperat de la IPJ peste 200 mii lei
marţi, 6 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul de Medicină Legală (IML) are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Brăila peste 200 mii lei, motiv pentru care IML a sistat eliberarea de certificate de expertiză până când poliţia va achita suma pe care o datorează.
'Din puţinele încasări a trebuit să completăm fondul de salarii, până la un moment în care nu am mai putut face faţă, deoarece IPJ aproape că a stopat orice plată. Suma totală pentru lunile ianuarie şi februarie, pe care o datorează IPJ Brăila, este de 242.000 de lei', a declarat, luni, şeful IML Brăila, Gina Ilie.
Persoanele care au nevoie de astfel de certificate de expertiză în ceea ce priveşte alcoolemia, agresiunile fizice sau cele sexuale îşi plătesc singuri analizele la Institutul de Medicină Legală. AGERPRES/ (A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Serviciul de Medicină Legală are de recuperat 200.000 lei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Serviciul de medicină Legală (SML) Brăila are de recuperat de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila 200.000 lei, sumă care reprezintă facturi neonorate pentru expertizele medico-legale efectuate de către medicii legişti.
Brăila: Şoferul care a lovit mortal cinci persoane într-o staţie nu consumase droguri, arată IML Iaşi Şoferul care în urmă cu o săptămâna de zile a intrat în plin cu maşina într-un grup de persoane ce se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila, accident în urma căruia cinci oameni au murit şi alţi doi au fost răniţi, nu consumase droguri, arată rezultatele probelor venite de la Institutul...
Cluj: Anchetă privind cele şase cadavre profanate de la Institutul de Medicină Legală Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj a început, miercuri, o anchetă în privinţa celor şase cadavre profanate, aflate în instalaţii frigorifice de la Institutul de Medicina Legală (IML) din Cluj-Napoca.
Brăila: Autopsier de medicină legală, bătut în plină stradă de rudele unui decedat Un angajat de la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vârstă de 50 de ani, a fost bătut, miercuri, în plină stradă chiar în faţa instituţiei în care lucra, de rudele unui decedat.
DSP Cluj susţine că nu este nimic ilegal în cazul cadavrelor decapitate Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Cluj a comunicat Ministerului Sănătăţii că aspectele sesizate în cazul cadavrelor decapitate de la Institutul de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca sunt eronate şi că nu s-au constatat abateri de la prevederile legale referitoare la manipularea cadavrelor umane.
IML Cluj: Capetele celor şase cadavre au fost folosite în scop didactic Conducerea Institutului de Medicină Legală (IML) din Cluj-Napoca, unde au fost descoperite şase cadavre fără capete, consideră că termenul "profanat", folosit de jurnalişti în relatarea acestui caz, este "eronat" pentru că în mod obişnuit, prin protocolul încheiat între IML şi Universitatea de Medicină...