Cele mai citite
 


Bucureşti: Două dintre victimele atacului din zona Perla au ajuns la Spitalul Elias
marţi, 6 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două dintre victimele atacului armat din centrul Capitalei, luni după-amiază, au ajuns la Spitalul Elias cu răni - una la rotulă şi o alta în coastă, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Valentin Calu, purtător de cuvânt al spitalului.
Potrivit acestuia, o a treia persoană urmează să ajungă tot la Elias.
Luni după-amiază, opt persoane au fost împuşcate în zona Perla din Capitală.
Două persoane au decedat.
Şeful SMURD Bucureşti - Ilfov, dr. Bogdan Opriţa, a declarat, pentru AGERPRES, că în momentul în care echipajul a ajuns la locul incidentului o persoană era decedată.
"Au fost găsite două persoane cu plăgi abdominale, care au fost duse la Spitalul Floreasca în stare gravă, o persoană împuşcată în cap, în comă, intubată, a fost dusă la Floreasca şi o persoană împuşcată în zona toracelui căreia i se face resuscitare", a afirmat Bogdan Opriţa.
Potrivit acestuia, trei persoane cu plăgi la membrele inferioare au fost duse la Spitalul Elias.
Dr. Alis Grasu, managerul Ambulanţei Bucureşti, a precizat, ulterior, pentru AGERPRES, că persoana aflată în stop-cardiac a decedat. De asemenea, a a noua persoană a suferit un atac de panică. AGERPRES/(AS - Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Opt persoane împuşcate în zona Perla din Capitală; două persoane au decedat Opt persoane au fost împuşcate, luni după-amiază, în zona Perla din Capitală. Două persoane au decedat.
Doi morţi, şase răniţi prin împuşcare în centrul Bucureştiului Doi oameni au decedat, alţi şase au fost răniţi, prin împuşcare, luni seară, în zona Perla din Capitală.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) La 14 martie 2016 a murit singurul rănit în incendiul din Colectiv care mai era internat la Spitalul Floreasca, informează televiziunile de ştiri. Potrivit medicilor, acesta a murit în urma unor complicaţii hemoragice. Bilanţul victimelor care au murit a ajuns la 64.
Elicopterele SMURD i-au adus pe ultimii patru răniţi grav din Bulgaria, la Spitalul Floreasca Ultimii patru răniţi grav din accidentul din Bulgaria au fost aduşi, duminică, cu un elicopter SMURD şi vor fi internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, alături de ceilalţi doi aduşi în cursul acestei zile.
Victime ale incendiului din clubul Colectiv din Capitală, din 30 octombrie 2015 (cronologie) În cursul dimineţii zilei de 15 decembrie 2015, a murit, la Spitalul de Arşi, încă o victimă a incendiului care a avut loc în data de 30 octombrie 2015, în clubul Colectiv, bilanţul deceselor ridicându-se, astfel, la 62 de persoane.
Bogdan Opriţa: Starea de sănătate a răniţilor de la Spitalul Floreasca este echilibrată Cei patru răniţi din accidentul din Ungaria aduşi la Spitalul Floreasca sunt conştienţi şi se află într-o stare echilibrată, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei medicale, Bogdan Opriţa.