Cele mai citite
 


Fostul preşedinte brazilian Lula spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare uşoare
marţi, 6 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul preşedinte brazilian Luiz Inacio Lula da Silva, care urmează în prezent un tratament pentru un cancer de laringe, a fost spitalizat duminică la Sao Paolo, prezentând simptome de febră din cauza unei 'infecţii pulmonare' uşoare, a anunţat spitalul siriano-libanez din oraş.
Lula, în vârstă de 66 de ani, a fost spitalizat pentru că avea o 'febră uşoară', a precizat, într-un comunicat, conducerea spitalului unde este tratat pentru o tumoare la laringe. Medicii care îl îngrijesc pe şeful de stat /2003-2010/ au constatat prezenţa unei 'infecţii pulmonare de slabă intensitate'.

Spitalul a precizat că Lula va rămâne sub observaţie în următoarele zile.

Şedinţele de chimioterapie şi de radioterapie ale lui Lula s-au încheiat la 17 februarie. Fostul preşedinte urmează să efectueze într-o lună noi analize pentru a evalua progresul tratamentului contra cancerului ce i-a fost diagnosticat în octombrie.

AFP aminteşte că Lula a părăsit puterea cu o popularitate-record de 80%, după ce a servit două mandate consecutive în fruntea ţării.AGERPRES/(Bogdan Mureşan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nelson Mandela rămâne în spital, dar se simte bine Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat din cauza unei infecţii pulmonare la vârsta de 94 de ani, şi-a petrecut vineri cea de-a şaptea zi la spital, dar se simte bine, a declarat pentru AFP purtătorul de cuvânt al preşedinţiei Mac Maharaj.
Starea de sănătate a lui Mandela continuă să se amelioreze, asigură preşedinţia sud-africană Fostul preşedinte sud-african Nelson Mandela, spitalizat miercuri seară din cauza unei infecţii pulmonare la vârsta de 94 de ani, s-a odihnit duminică, iar starea sa de sănătate continuă să se îmbunătăţească, a anunţat preşedinţia, preluată de France Presse.
Problemele de sănătate ale lui Nelson Mandela Primul preşedinte de culoare al Africii de Sud, Nelson Mandela (94 de ani), spitalizat în noaptea de miercuri spre joi din cauza unei recidive a infecţiei sale pulmonare, a avut numeroase probleme de sănătate legate de 27 de ani de detenţie sub regimul apartheid, relatează AFP.
14 plante benefice pentru plamani si sistemul respirator Un val de infectii virale si bacteriene matura emisfera nordica si oamenii au nevoie de mai mult timp pentru a se vindeca de o gama larga de simptome ale sistemului respirator. Daca recurgi la medicina conventionala pentru a incerca sa rezolvi aceste infectii cu antibiotice, doar o sa sporesti...
Halucinaţiile lui Chopin, un simptom al epilepsiei (studiu) Halucinaţiile de care suferea compozitorul Frederic Chopin, mort în 1849 la vârsta de numai 39 de ani, erau fără îndoială provocate de o epilepsie la nivelul lobului temporal, relatează luni cercetătorii, citaţi de AFP.
Preşedinţi bolnavi de cancer în America Latină Preşedintele columbian, Juan Manuel Santos, a anunţat luni că suferă de cancer, o boală de care suferă şi alţi şefi de stat din America Latină, precum Hugo Chavez, Dilma Rousseff, Luiz Inacio Lula da Silva sau Fernando Lugo. Santos, care va fi operat miercuri de o tumoare la prostată, asistă marţi la...