Cele mai citite
 


Galaţi: Vicepreşedintele PSD Dan Nica donează indemnizaţia parlamentară spitalului din Târgu Bujor
marţi, 6 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vicepreşedintele PSD deputatul Dan Nica şi senatorul PSD Gheorghe Saghian vor dona indemnizaţiile parlamentare pe luna februarie spitalului din Târgu Bujor.
,,Atât eu, cât şi domnul senator Gheorghe Saghian am decis să donăm banii către spitalul din Târgu Bujor, care se confruntă cu serioase probleme de finanţare în special pentru asigurarea hranei bolnavilor. Ştiu că acest lucru este insuficient, dar am hotărât să donăm aceşti bani către acest spital, care deserveşte o zonă extrem de importantă şi se află în mare suferinţă', a declarat, luni, pentru AGERPRES, vicepreşedintele PSD Dan Nica. AGERPRES/(AS-Dan Paic)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Nicolae Bacalbaşa, candidat USL la CJ Galaţi: Prioritare sunt proiectele europene ce asigură noi locuri de muncă(interviu) Consilierul judeţean PSD Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, candidatul Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi, a acordat un interviu AGERPRES în care afirmă că vrea pentru judeţul Galaţi noi locuri de muncă prin atragerea de proiecte cu finanţare europeană.
Galaţi: Deputatul PSD Aurel Nechita a demisionat din funcţiile publice pe care le deţinea Deputatul PSD Aurel Nechita a anunţat, miercuri, că a demisionat din toate cele trei funcţii publice pe care le deţinea - decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Galaţi, şef de clinică la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii ''Sf. Ioan Galaţi'' şi preşedinte al Colegiului Medicilor.
Galaţi: 30 de persoane cu Alzheimer vor fi tratate într-un nou centru medico-social Primăria Galaţi a finalizat marţi un centru medico-social destinat persoanelor bolnave de Alzheimer, un nou proiect cu finanţare europeană nerambursabilă, în domeniul serviciilor sociale, se arată într-un comunicat transmis AGERPRES de biroul de presă al municipalităţii.
Galaţi: PSD a lansat doi medici în lupta pentru primărie şi preşedinţia CJ Medicul stomatolog Nicuşor Ciumacenco şi doctorul anestezist Nicolae Bacalbaşa sunt candidaţii PSD în competiţia internă din cadrul Uniunii Social Liberale pentru funcţiile de primar al municipiului Galaţi şi preşedinte al CJ Galaţi.
Galaţi: Beneficiarii programelor naţionale de sănătate vor avea în continuare finanţare Cele aproximativ 25.000 de persoane înscrise în bazele de date ale Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, care beneficiază de tratamente finanţate prin programele naţionale, vor avea parte în continuare de tratamente şi medicamente, a anunţat, luni, şeful DSP Galaţi, Valentin Boldea.
Galaţi: Spitalul de Boli Cronice Iveşti a fost redeschis Ministrul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiilor, Dan Nica (PSD), candidat USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul 5 Galaţi, a participat, joi, la redeschiderea Spitalului de la Iveşti, după ce unitatea sanitară a fost închisă în ultimul an şi jumătate.