Cele mai citite
 


Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii s-au întâlnit cu cei ai Sanitas pentru discuţii privind Legea sănătăţii
marţi, 6 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Reprezentanţii Ministerul Sănătăţii (MS) care se ocupă de dezbaterile privind proiectul legislativ de organizare şi funcţionare a sistemului sanitar s-au întâlnit luni cu reprezentanţii Federaţiei Sanitas.
În cadrul discuţiilor au fost abordate mai multe teme, cum ar fi protecţia angajaţilor din sistem şi finanţarea unităţilor sanitare.
Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, conf. dr. Vasile Cepoi, a declarat pentru AGERPRES că reprezentanţii Sanitas au optat pentru autofinanţarea spitalelor şi doresc reguli pentru protecţia angajaţilor din sistem.
În continuare se aşteaptă propuneri privitoare la proiectul de lege, a mai spus secretarul de stat. AGERPRES/(AS-Cornelia Stanciu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate, la discuţii cu Eugen Nicolăescu şi Liviu Voinea Reprezentanţii Coaliţiei Profesioniştilor din Sănătate participă miercuri, la sediul Ministerului Sănătăţii, la discuţii pe tema revendicărilor medicilor.
Dezbaterile pe viitoarea lege a sănătăţii au continuat la Ministerul Sănătăţii Echipa Ministerului Sănătăţii (MS) s-a întâlnit, joi, cu reprezentanţii mai multor organizaţii pentru discuţii pe marginea viitoarei legi a sănătăţii.
RETROSPECTIVE 2013 - un an al reformelor, dar şi al protestelor în Sănătate Anul 2013 a fost unul al reformelor în sănătate, Ministerul Sănătăţii lansând în dezbatere publică mai multe proiecte de lege privind pachetul de bază, răspunderea civilă a personalului medical şi a furnizorului de produse şi servicii medicale, dar şi organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.
Sindicatele cer Ministerului Sănătăţii discuţii pe marginea proiectului de lege a sănătăţii Federaţia Sanitas din România solicită Ministerului Sănătăţii elaborarea unui calendar de lucru cu partenerii sociali, în special cu federaţiile sindicale reprezentative din domeniul medical, pe tema proiectului de lege a sănătăţii, conform unui comunicat al organizaţiei sindicale dat joi publicităţii...
MS şi SANITAS au convenit asupra identificării de soluţii privind veniturile personalului medical Ministrul Sănătăţii Nicolae Bănicioiu şi reprezentanţii Sanitas au convenit luni asupra mai multor subiecte de interes, precum identificarea soluţiilor privind veniturile personalului medical şi susţinerea demersurilor pentru deblocarea de posturi bugetate şi vacante din sistemul sanitar.
Reprezentanţi ai asiguratorilor s-au întâlnit cu cei ai MS pentru a dezbate proiectul de lege a sistemului de sănătate Echipa Ministerului Sănătăţii s-a întâlnit luni cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare (UNSAR) pentru a continua dezbaterile pe tema viitorului proiect legislativ de organizare şi funcţionare a sistemului de sănătate, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei...