Cele mai citite
 


Buzău: O treime din elevii Seminarului teologic s-au îmbolnăvit de rubeolă
miercuri, 7 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În 19 licee din judeţul Buzău s-au înregistrat în această săptămână 138 de cazuri de rubeolă, cu 46 mai multe cazuri decât săptămâna precedentă.
"Seminarul teologic din Buzău unde săptămâna trecută a fost declarat un focar rubeolă este la un pas de declararea epidemiei, din 260 de elevi aflaţi în internatul unităţii de învăţământ, 72 au fost diagnosticaţi cu rubeolă, numărul acestora apropiindu-se de o treime din totalul elevilor", a declarat marţi pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al DSP Buzău, inspector Mihaela Voineagu.
Potrivit sursei citate, în acest focar a fost demarată o campanie de vaccinare, iar autorităţile sanitare continuă triajul epidemiologic în toate cele 19 unităţile de învăţământ, unde au fost înregistrate cazuri de rubeolă.AGERPRES/(A-Dorin Ivan)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău:Număr record de cazuri de rubeolă în 31 de şcoli În judeţul Buzău, numărul cazurilor de rubeolă este cu peste o treime mai mare faţă de săptămâna trecută, ajungând la 224 de elevi bolnavi din 31 de unităţi şcolare.
Buzău: Peste 300 de cazuri de rubeolă în 34 de şcoli În 34 de unităţi de învăţământ din judeţul Buzău se înregistrează 347 de cazuri de rubeolă, cu peste 120 mai multe decât săptămâna trecută.
Buzău: Peste 600 de elevi din 50 de şcoli sunt diagnosticaţi cu rubeolă Un număr de 607 elevi din 50 de unităţi şcolare din judeţul Buzău sunt diagnosticaţi cu rubeolă şi au fost izolaţi la domiciliu.
Buzău: Elevii din trei localităţi cu suspiciuni de toxiinfecţie alimentară, externaţi sub supraveghere medicală Toţi cei 15 elevi din localităţile Zoiţa, Ziduri şi Gura Teghii au fost externaţi joi din spitalele din Râmnicu Sărat şi Nehoiu, ei aflându-se sub supraveghere medicală.
Buzău: Gradul de vaccinare împotriva rujeolei este de 88 la sută în judeţ Gradul de vaccinare împotriva rujeolei, în judeţul Buzău, este de 88 la sută, în pofida faptului că dozele de vaccin sunt suficiente, mulţi părinţi refuzând în continuare să-şi vaccineze copiii.
Buzău: Numărul cazurilor de rubeolă este în creştere Un număr 52 de cazuri de rubeolă şi două cazuri de rujeolă, aproape dublu faţă de săptămâna precedentă, au fost înregistrate la sfârşitul săptămânii trecute în judeţ.