Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Ambulanţa solicită locuitorilor judeţului să-i direcţioneze doi la sută din impozitul pe venit
miercuri, 7 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Serviciul Judeţean de Ambulanţă din Caraş-Severin, confruntat cu grave probleme financiare, aşteaptă să fie salvat de cei care, în mod normal, apelează la serviciile sale.
În încercarea de a mai acoperi găurile din buget, conducerea acestui serviciu face un apel către locuitorii judeţului să redirecţioneze doi la sută din impozitul pe venit pentru Ambulanţă.
"Lună de lună, cheltuielile cu salariile şi carburantul pentru maşinile de intervenţie depăşesc cu peste 100.000 de lei bugetul alocat Serviciului Ambulanţei de către Casa Judeţeană de Sănătate. Şi mai trebuie achitată şi o datorie mai veche către bugetul statului, în valoare de 1,8 milioane lei", a declarat marţi, pentru AGERPRES, Mirela Zeman, preşedintele-director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin.
Managerul Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, Daniela Popescu, a precizat că, "în aşteptarea unor bani de la Guvern, care să mai rotunjească bugetul", instituţia face un apel şi către contribuabilii din Caraş-Severin "să întindă o mână de ajutor serviciului de a cărui activitate depind zeci de mii de vieţi'.
Data limită pentru redirecţionarea cotei de doi la sută din impozitul pe venit este 25 mai 2012. AGERPRES/(AS - Paula Neamţu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Serviciul Judeţean de Ambulanţă are nevoie de un buget anual de peste 13,6 milioane de lei Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Tulcea are nevoie în acest an de un buget de peste 13 milioane de lei, începând de luna viitoare sumele necesare acestei instituţii publice urmând să fie asigurate de Ministerul Sănătăţii.
Caraş-Severin: Autorităţile, pregătite pentru caniculă Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin a suplimentat, în aceste zile, numărul de echipaje pe fondul temperaturilor caniculare anunţate de meteorologi.
Caraş-Severin: Sediul Serviciului de Ambulanţă a fost reabilitat Lucrările de reabilitare a sediului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au fost recepţionate miercuri, la Reşiţa, valoarea investiţiei de 395.000 lei fiind suportată de Consiliul Judeţean.
Caraş-Severin: Protest spontan la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Reşiţa, 23 aug /Agerpres/ - Un protest spontan a avut loc, luni, la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, la repunerea în funcţie a fostului manager al acestei instituţii, Daniela Popescu.
Caraş-Severin: Conflictul dintre angajaţi şi managerul de la Ambulanţă va fi soluţionat prin concurs Situaţia de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin ar putea să revină în curând la normal, conflictul dintre angajaţi şi manager urmând să fie soluţionat prin organizarea unui concurs pentru managementul unităţii.
Caraş-Severin: Dispecerat integrat ISU - Ambulanţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Semenic' şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin au începând de vineri un dispecerat comun.