Cele mai citite
 


Fondul de mediu, în atenţia Guvernului
miercuri, 7 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Guvernul ar putea să aprobe în şedinţa de marţi Bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2012 al Fondului pentru mediu, potrivit listei actelor normative care ar putea fi incluse pe agenda de lucru a Executivului.
Din Fondul de mediu sunt finanţate, printre altele, Programul "Rabla" şi Programul "Casa verde".
Totodată Executivul ar putea aproba şi Lista proiectelor şi programelor pentru protecţia mediului finanţate din Fondul pentru mediu în anul 2012.
De asemenea, Guvernul ar putea aproba bugetul pe anul 2012 pentru companiilor naţionale Unifarm SA şi Antibiotice SA, aflate sub autoritatea Ministerului Sănătăţii.
În şedinţa de guvern din 24 februarie, Guvernul a alocat 750.000 de lei pentru un import de anestezice opioide cu acţiune rapidă, în urma unei carenţe a acestui medicament în sistem, Compania Unifarm urmând să efectueze importul.
"Rezolvarea situaţiei ar însemna ca noi să achiziţionăm prin Unifarm medicamente într-un regim de urgenţă, care este condiţionat de legislaţia privind circuitul medicamentelor opioide, este vorba de droguri care trebuie bine controlate, şi să distribuim aceste medicamente prin spital până când importurile de la Mundipharma vor intra în ţară", explica atunci secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Vasile Cepoi. AGERPRES/(AS - Claudiu Zamfir)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvernul a alocat 750.000 de lei pentru achiziţia urgentă a medicamentelor morfinice Guvernul a alocat 750.000 de lei pentru Ministerul Sănătăţii, din Fondul de rezervă, în vederea achiziţionării în regim de urgenţă a medicamentelor morfinice necesare tratamentului pacienţilor care suferă de boli oncologice, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.
UPDATE Guvernul a alocat 750.000 de lei pentru achiziţia urgentă a medicamentelor morfinice Guvernul a alocat 750.000 de lei pentru Ministerul Sănătăţii, din Fondul de rezervă, în vederea achiziţionării în regim de urgenţă a medicamentelor morfinice necesare tratamentului pacienţilor care suferă de boli oncologice, a anunţat, joi, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.
Covasna: Ministerul Sănătăţii a alocat un milion de lei pentru reţeaua de apă, canalizare şi hidranţi a Spitalul Judeţean Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sfântu Gheorghe a primit un milion de lei din partea Ministerului Sănătăţii pentru extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare, a hidranţilor pentru stingerea incendiilor şi instalaţiei de epurare a apelor uzate, a declarat vineri, pentru AGERPRES, managerul...
Explozie Valea Cascadelor/ Colintineanu: Celulă de criză la nivelul MS; un bărbat operat în regim de urgenţă la Floreasca Purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Laurenţiu Colintineanu, a anunţat că s-a format o celulă de criză la nivelul MS, în urma exploziei care a avut loc duminică într-un târg de vechituri din cartierul Militari.
Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent Ministerul Sănătăţii va achiziţiona în regim de urgenţă 120.000 de doze de vaccin hexavalent necesar pentru imunizarea bebeluşilor, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al MS, Laurenţiu Colintineanu.
Videoconferinţă a secretarului de stat Raed Arafat cu reprezentanţii structurilor de urgenţă Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat, a convocat luni o videoconferinţă la care au participat şeful Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Ioan Burlui, reprezentantul Inspectoratului General al Aviaţiei din cadrul MAI, comandor Cătălin Dache, directorul Direcţiei...