Cele mai citite
 


Brăila: Consiliul Judeţean va investi anul acesta în sănătate 50 de milioane de lei
joi, 8 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Consiliul Judeţean (CJ) Brăia va investi anul acesta 50 de milioane de lei în sănătate, domeniu care va reprezenta 'prioritatea în ceea ce priveşte investiţiile din judeţ în 2012', după cum a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
'Continuăm şi anul acesta investiţiile în sănătate, domeniu în care vom băga 500 de miliarde lei vechi. Eu cred că este o normalitate ceea ce se întâmplă astăzi în sănătatea brăileană. E normal să facem investiţii în Brăila', a declarat Stancu.
Preşedintele CJ a precizat că, în primă fază, se doreşte modernizarea a 11 săli de operaţie noi la Spitalul Judeţean de Urgenţă, în valoare de patru milioane de euro, inaugurarea secţiei de Terapie Intensivă, care se află în proces de modernizare, şi începerea lucrărilor de reabilitare a secţiilor de Pediatrie şi Cardiologie.
Tot anul acesta, CJ are în proiect achiziţionarea a trei aparate ultramoderne, un acceleratorul liniar de particule, un angiograf biplan şi un scintigraf, investiţie care se ridică la aproximativ şase milioane de euro. AGERPRES/(A - Ecaterina Ignat)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: CJ va investi anul acesta 30 milioane lei în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Brăila va investi anul acesta aproximativ 30 milioane lei în Spitalul Judeţean de Urgenţă, pentru modernizarea şi dotarea secţiilor de Terapie Intensivă, Neurochirurgie, Pediatrie şi Cardiologie, după cum a declarat preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Brăila: Consiliul Judeţean a contestat încadrarea Spitalului Judeţean în categoria a III-a Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a anunţat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a trimis la Ministerul Sănătăţii contestaţia privind încadrarea Spitalului Judeţean de Urgenţe Brăila în categoria a III-a, solicitând autorităţilor sanitare centrale să reanalizeze...
Brăila: Spitalul Judeţean pregăteşte săli de operaţie, pe care să le închirieze contra cost Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila pregăteşte săli de operaţie dotate cu aparatură de ultimă generaţie, pe care să le închirieze contra cost, medicilor din afara unităţii, care doresc să realizeze intervenţii chirurgicale, după cum a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele CJ Brăila...
Senatorul Ion Rotaru: Spitalul Judeţean Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a la acreditare Preşedintele Comisiei de Sănătate din Senat, Ion Rotaru, susţine că Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila are şanse reale să obţină categoria a II-a, deoarece întruneşte toate condiţiile pentru acreditarea în această categorie.
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.