Cele mai citite
 


Gorj: Aproximativ 350.000 de lei, investiţi pentru renovarea Secţiei ATI a Spitalului Judeţean
joi, 8 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi inaugurată în perioada următoare, după ce a fost modernizată în totalitate, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, managerul interimar al unităţii, Vasile Stănculete.
Valoarea investiţiei este de aproximativ 350.000 de lei, bani proveniţi de la Ministerul Sănătăţii. Secţia ATI a suferit o reparaţie capitală, fiind înlocuit inclusiv mobilierul. De asemenea, a fost achiziţionată şi aparatură nouă.
"A fost finalizată Secţia ATI - urmează să o inaugurăm. De asemenea, au fost modernizate terapiile intensive de la Cardiologie şi nou-născuţi, pentru care s-a cheltuit suma de 150.000 de lei, de la Ministerul Sănătăţii. Printre cele mai importante investiţii se numără modernizarea secţiilor ORL, Oftalmologie şi Boli Infecţioase. În derulare se află cel mai mare proiect, care constă în modernizarea Ambulatoriului, investiţie realizată cu fonduri europene. Peste un an şi jumătate, vom avea un Ambulatoriu care va putea rivaliza cu orice policlinică privată din ţară", a precizat managerul interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, Vasile Stănculete. AGERPRES/(AS-Oana Popescu)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitată şi modernizată integral Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a fost reabilitată şi modernizată integral, printr-o investiţie totală de 1.250.000 de lei, dotarea fiind de nivel european, potrivit medicilor.
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Satu Mare: Aparatură modernă pentru secţia de terapie intensivă a spitalului judeţean Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare a fost dotată cu aparatură modernă în valoare de 1,3 milioane lei, bani asiguraţi de Ministerul Sănătăţii şi Consiliul Judeţean (CJ).
Gorj: Asistenta şefă de la ATI, reţinută pentru luare de mită şi trafic de influenţă Asistenta şefa a Secţiei Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a fost reţinută, miercuri, pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă, în dosarul angajărilor de la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu.
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.
Satu Mare: Peste 2 milioane lei pentru Spitalul Judeţean Ministerul Sănătăţii a alocat peste 2,3 milioane de lei pentru achiziţionarea de aparatură medicală la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă şi pentru modernizarea unor săli de la blocul operator al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Satu Mare.