Cele mai citite
 


Investiţiile Michelin în România au depăşit 300 milioane de euro, în 10 ani
joi, 8 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Michelin a investit mai mult de 300 de milioane de euro în cei peste 10 ani de prezenţă pe piaţa românească, pentru modernizarea uzinelor, dar şi pentru formarea şi dezvoltarea echipelor şi numeroase campanii de dezvoltare a comunităţilor locale, potrivit directorului Uzinei Michelin Zalău Anvelope, Christian Falconet.
"Fiecare angajat beneficiază de un plan de carieră, de cursuri de specializare şi schimburi de experienţă la nivel internaţional. În 2011, fiecare angajat a beneficiat de peste 78 de ore de formare. Iar astăzi, unităţile Michelin din Zalău sunt la standardele internaţionale Michelin, iar produsele fabricate la noi susţin cu succes misiunea companiei - progresul mobilităţii bunurilor şi persoanelor", precizează, într-un comunicat de presă, Christian Falconet.
Liderul mondial din segmentul anvelopelor a venit la Zalău odată cu achiziţionarea de la Tofan Grup a uzinei Silvania, în 2001. În prezent, Michelin mai deţine, în Zalău, o unitate de producţie de cord metalic - construită integral (greenfield), în 2004. În fabrica Michelin Zalău sunt produse anvelope de camion, radiale cu cameră de aer şi tubeless sub mărcile asociate Taurus, Kormoran, Riken, anvelope industriale marca Michelin, precum şi anvelope destinate echipării stivuitoarelor, maşinilor şi utilajelor care lucrează în minele subterane.
"De peste 10 ani, Michelin a reuşit să sprijine comunitatea din Zalău prin implicarea sa în diferite proiecte realizate printr-o colaborare solidă şi pe termen lung cu autorităţile locale. Parteneriatul dezvoltat între Michelin şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a adus numeroase beneficii pacienţilor trataţi în acest spital datorită condiţiilor create în urma renovării şi modernizării anumitor departamente şi prin dotarea acestora cu echipamente de ultimă generaţie. Chiar acum două săptămâni, a fost redeschisă secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, la rebilitarea căreia Michelin a contribuit cu peste 100.000 lei", se mai arată în comunicat.
Grupul Michelin şi-a început activitatea în România în august 2001. În prezent, compania are aproape 3000 de angajaţi în România, trei uzine - două la Zalău şi una la Floreşti - şi o reţea comercială. Începând cu anul 2005, România a devenit centru regional pentru operaţiunile comerciale ale Grupului Michelin în Albania, Bulgaria, Croaţia, Federaţia Bosniei şi Herţegovinei, Macedonia, Muntenegru şi Serbia. AGERPRES/(A - Sebastian Olaru)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Sălaj: Modernizarea secţiei de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost modernizată şi dotată cu paturi noi, valoarea totală a investiţiilor fiind de aproape un milion de lei.
Serviciile de urgenţă şi terapie intensivă pediatrică primesc finanţare de aproximativ 1,5 milioane franci elveţieni Două proiecte menite să îmbunătăţească prin programe de formare calitatea serviciilor de urgenţă la nivel de prespital şi spital, precum şi calitatea serviciilor în unităţile de terapie intensivă pediatrică, primesc o finanţare în valoare de peste 1,5 milioane de franci elveţieni prin intermediul unui...
Sălaj: Secţia de pediatrie a Spitalului Judeţean, reabilitată cu fonduri europene şi cu sprijinul unei companii private La Spitalul judeţean de urgenţă Zalău s-au finalizat lucrările de modernizare ale Secţiei de Pediatrie, realizate în cadrul unui proiect european ce vizează modernizarea întregii unităţi spitaliceşti.
Prof. Ioan Florian: Cel mai important instrument al unui neurochirurg este propriul creier (interviu) Profesorul universitar dr. Ioan Ştefan Florian, şeful Clinicii de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, preşedinte al Asociaţiei Neurochirurgilor din România, a acordat un interviu Agenţiei Naţionale de Presă AGERPRES în care vorbeşte despre progresele din acest domeniu. Prestigiosul...
Harghita: Un nou proiect European pentru dotarea şi modernizarea ISU şi SMURD Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi SMURD Harghita vor fi dotate cu echipamente moderne în cadrul unui proiect European care are ca scop îmbunătăţirea intervenţiilor în situaţii de urgenţă.
Alba: Secţia de ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, reabilitată şi modernizată integral Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă (ATI) a Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a fost reabilitată şi modernizată integral, printr-o investiţie totală de 1.250.000 de lei, dotarea fiind de nivel european, potrivit medicilor.