Cele mai citite
 


O femeie pare cu 30 de ani mai tânără pentru că bea apă de ploaie şi mănâncă legume crude
joi, 8 martie 2012   ::   1 Comentarii :: :: Stiri, Sanatate si frumusete
 

 

 

Se pare că o americancă de 70 de ani a găsit secretul tinereţii în...apa de ploaie. La 70 de ani, Annette Larkins, din Florida, pare cu 30 de ani mai tânără. Ea spune că trecătorii cred de multe ori că este fiica soţului ei, relatează 7sur7.be.

Annette spune totuşi că nu a făcut niciodată operaţii estetice. Ea crede că secretul stă în faptul că duce o viaţă sănătoasă şi mănâncă doar legume crude din grădina proprie. Dar nu numai atât. Annette strânge şi apa de ploaie, pe care apoi o bea şi se pare că-i prinde foarte bine.

Annette Larkins n-a avut acest stil de viaţă mereu. Septuagenara spune că a mâncat carne şi alimente preparate o mare parte a vieţii, după care s-a decis să devină vegetariană şi să se hrănească exclusiv cu legume crude. Ceva mai târziu s-a gândit să bea şi apă de ploaie. Soţul ei regretă că nu a adoptat şi el acelaşi regim. El este mult mai marcat de timp, ia multe medicamente, în timp ce Annette n-a mai luat nici măcar o aspirină.

Annette Larkins a publicat două cărţi despre felul în care a reuşit să rămână tânără.AGERPRES/ (Lelia Bretan)

Notare
Comentarii
de nicoleta
bineinteles, unde traieste doamna , poluarea nu se afla in cantitati catastrofice ca la noi in Romania, cand nu vom mai avea particule de praf si altele in atmosfera, vom bea si noi apa de ploaie... nici in 80 de ani de acum incolo...

Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dieta Okinawa, mai mult un stil de viata decat o dieta propriu-zisa Okinawa sau “Insula Nemuritorilor” este cea mai mare insula a arhipelagului nipon, aflata la 1600 km distanta de Tokyo. Se pare ca acolo traiesc oamenii cei mai longevivi de pe planeta, cu o rata scazuta a obezitatii, problemelor cardiace, aparitiei diabetului, cancerului, osteoporozei, Alzheimerului...
Stilul vegan - un mod de viaţă Într-o lume în care suntem cu toţii pe fugă, în care mâncăm de multe ori haotic, negândindu-ne la urmări şi punându-ne singuri în pericol sănătatea, există şi oameni care au decis să aleagă un stil de viaţă sănătos, care îi poate defini din toate punctele de vedere.
INTERVIU CU GUST Florian Chirilă: Bucătăria vegetariană e o alternativă la cea tradiţională; ea aduce sănătate, dacă o respectăm Florian Chirilă, proprietarul singurului restaurant vegetarian din Bihor şi printre puţinele din ţară, dezvăluie, într-un interviu acordat AGERPRES, secretul unei alimentaţii sănătoase.
Medicul Lygia Alexandrescu: Educaţia pentru sănătate trebuie făcută din copilărie Educaţia pentru un stil de viaţă sănătos este foarte importantă şi trebuie începută din copilărie, a afirmat miercuri medicul nutriţionist Lygia Alexandrescu, cu ocazia lansării manualului scris de ea "Cum să ne hrănim sănătos".
Diete cu efect antiinflamator Notiunea de dieta cu efecte antiinflamatorii e bazata pe un concept simplu: poarta acest nume acele diete axate pe anumite alimente ce sunt recunoscute pentru abilitatile lor de a diminua inflamatiile. Multe din aceste diete cu efecte antiinflamatorii sunt concentrate in jurul unor alimente precum: cereale...
Medicii susţin necesitatea unei detoxifieri a organismului, după perioada de iarnă Bucureşti, 17 feb /Agerpres/ - O detoxifiere a organismului este necesară după perioada de iarnă, acest proces ajutând la eliminarea substanţelor nocive din corp şi la îmbunătăţirea tonusului, susţin medicii.