Cele mai citite
 


Parlament: A început şedinţa în care preşedintele Băsescu susţine un discurs pe teme de politică internă
joi, 8 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şedinţa în care preşedintele Traian Băsescu susţine un discurs pe probleme de politică internă a început, miercuri, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.
La şedinţă participă parlamentari ai Puterii, premierul Mihai-Răzvan Ungureanu, miniştri ai Cabinetului său, precum Gabriel Berca, Ritli Ladislau, Cătălin Baba, Hunor Kelemen, consilierii prezidenţiali Bogdan Mănoiu şi Iulian Chifu, reprezentanţi ai corpului diplomatic.
Şedinţa este prezidată de preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase.
La balcoanele sălii de plen a Parlamentului sunt prezenţi în jur de 160 de invitaţi.
Parlamentarii Opoziţiei, aflaţi în grevă parlamentară, şi-au anunţat încă de săptămâna trecută absenţa din Legislativ la mesajul pe care preşedintele îl va transmite. AGERPRES/ (AS - Florentina Peia)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Traian Băsescu, fost căpitan de marină, rămâne la cârma României /AFP/ Fost căpitan de marină comercială, preşedintele Traian Băsescu, care a evitat pentru a doua oară marţi perspectiva demiterii, a pozat în apărător neobosit al reformelor împotriva tuturor, asemeni unui 'tiran', după cum îi reproşează adversarii, comentează, marţi, AFP.
Preşedintele Traian Băsescu, în Covasna (sinteză) Preşedintele Traian Băsescu a declarat, duminică, la Covasna, că proiectul de modificare a Constituţiei a fost finalizat şi că va fi trimis Parlamentului spre dezbatere cel mai probabil după sărbătorile de Paşte.
Liderii USL Bihor, îngrijoraţi de afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu pe tema resurselor minerale Senatorul PSD Ioan Mang, preşedinte al PSD Bihor, şi senatorul liberal Cornel Popa, liderul PNL Bihor, şi-au manifestat joi îngrijorarea faţă de afirmaţiile recente ale preşedintelui Traian Băsescu privind resursele minerale, un motiv pentru care opoziţia va depune, pe 17 aprilie, o moţiune de cenzură...
Parlament: Deputaţii şi senatorii au respins în această săptămână moţiunea de cenzură (sinteză) Moţiunea de cenzură "Victor Ponta pune în pericol statul de drept. Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD" a fost respinsă luni de plenul Parlamentului cu 154 voturi pentru, 12 împotrivă şi două anulate.
V. Ponta: USL va prezenta mai multe proiecte de lege referitoare la Parlament şi la modul de alegere al parlamentarilor Uniunea Social Liberală va prezenta miercuri un proiect de lege care se referă la modul de alegere al parlamentarilor sau trei proiecte de acte normative distincte care să se refere la Parlament şi la modul de alegere al senatorilor şi deputaţilor, adeclarat, luni, după şedinţa Biroului Permanent Naţional...