Cele mai citite
 


Arad: Ministrul Ladislau Ritli va inaugura oficial spitalul din Ineu
joi, 8 martie 2012   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Arad, 8 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, va participa, vineri, la inaugurarea oficială a Spitalului Orăşenesc din Ineu.
Lucrările la acest spital, care asigură asistenţă medicală de specialitate unui număr de aproximativ 70.000 de locuitori din zona localităţilor Ineu, Hălmagiu, Sebiş şi Gurahonţ, au început cu 17 ani în urmă, pentru finalizarea acestui obiectiv fiind cheltuiţi aproximativ 1,7 milioane euro.
Spitalul din Ineu are zece secţii cu un total de 112 de paturi, din care 100 pentru internare continuă şi 12 pentru internări de zi. După aderarea României la UE, spitalul a fost reproiectat pentru a îndeplini normele de funcţionare ale unui spital european.
Tot vineri, Ritli va vizita şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiul Arad, unde va fi informat cu privire la investiţiile derulate de autorităţile locale la această unitate medicală, precum şi la proiectele care vor fi implementate în perioada următoare. AGERPRES/(AS-Ioan Weisl)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Arad: Ministrul Ladislau Ritli a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu Arad, 9 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Ladislau Ritli, a efectuat vineri, o vizită de lucru în judeţul Arad, prilej cu care a inaugurat oficial Spitalul Orăşenesc din Ineu.
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara, desemnat operator medical al unui elicopter MAI Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a fost desemnat operator medical al unui elicopter pus la dispoziţie de Ministerul Administraţiei şi Internelor, devenind astfel a patra unitate medicală din ţară, după Bucureşti, Târgu Mureş şi Iaşi, care utilizează sistemul de acordare a asistenţei de urgenţă...
Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a discutat, la Arad, situaţia problematică a Spitalului Judeţean şi a maternităţii Arad, 17 mar /Agerpres/- Ministrul Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu, a efectuat, joi, o vizită în municipiul Arad, scopul fiind acela de a găsi o soluţie fezabilă pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.
Asistenţa medicală de urgenţă în Bucureşti în perioada 1-6 mai Asistenţa medicală de urgenţă în perioada 1-6 mai va fi asigurată în Capitală de următoarele unităţi sanitare:
Eugen Nicolăescu: Unităţile din sistemul sanitar şi farmaciile sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală Unităţile din sistemul public de sănătate şi farmaciile cu circuit deschis sunt pregătite pentru a asigura asistenţa medicală populaţiei în perioada 24 decembrie 2013 - 5 ianuarie 2014, a declarat joi ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, într-o conferinţă de presă.
Asistenţa medicală de urgenţă, asigurată de mai multe spitale de Crăciun Asistenţa medicală de urgenţă va fi asigurată sâmbătă şi duminică de mai multe spitale din Capitală.